2777
2789

شوهرم سنگ کلیه داره ۲۰فروردین قراره عمل بشه خیلیا میگن درمان شدیم. ولی  خیلی دارو و دمنوش معروفی میکنن نمی‌دونم چیکار کنم..بیشتر آب هندونه  پخته شده رو میگن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست سنگدون مرغ معجزه میکنه عطاریها دارن من سرچ کردم و از با سلام خریدم

اون پوستو میخری بعد آسیاب میکنی و هر شب یک قاشق میخوره بعدش فقط آب میخوره

صبح ناشتا باید ده دقیقه تند راه بره و بدوه! 

بعد از یک هفته اثری از سنگ باقی نمیمونه

پوست سنگدون مرغ معجزه میکنه عطاریها دارن من سرچ کردم و از با سلام خریدم اون پوستو میخری بعد آسیاب م ...

چ‌جالب تا حالا نشنیده بودم ..حتمن امتحان میکنم مرسی 

خودت نتیجه گرفتی

فعلا نرفتم سونو ولی فکر کنم دفع شده دیگه درد نداره واسه من کم بود  اخرش باید برن سنگشکن

ایشالا ک دفع شده باشه دکتر گفته سنگ شاخ گوزنی هستش امکان نداره پودر بشه. ولی عطاریا میگن میشه فقط نمی‌دونم. چی بگیرم 

ایشالا ک دفع شده باشه دکتر گفته سنگ شاخ گوزنی هستش امکان نداره پودر بشه. ولی عطاریا میگن میشه فقط نم ...

مرسی

به نظرم حرف دکترو گوش بده چون بزرگ‌باشه خدای نکرده بیاد تو مجاری میزنای پاره میکنه بدتر میشه

ابجو هم خوبه

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری