2777
2789
عنوان

متفورمین عوارض

420 بازدید | 42 پست

سلام من همیشه ۲۱ روز پریود میشدم ولی الان ۲۳ روز همیشه هم علاعم پریودب ی هفته قبل داشتم ولی الان هیچی نح کمر درد هیچی تست هم دادم منفی بود دلیلش چیه کسی اینطور بوده لطفا بگید 

الان چه مشکلی داری که متفورمین میخوری

کیستی چیزی داری ؟

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید عفونت داری  البته تا یه هفته عقب انداختن ایرادی نداره طبیعیه گاهی سیستم بدن تغییر میکنه

اهان نح عفونت ندارم والا فقط ویتامین دی ایی قرص آهن متفورمین خوردم کل دوره ام اقدام هم هستم

من بخاطر قندم میخورم از حدودا ۱ ماه قبلش پریودم تنظیم نبود الان بهتر شده لک بینی ندارم سر موقع هم تم ...

خدارو شکر ولی من ۲۱ روز بودم یعنی صبح ۲۱ روز می‌آمد ولی این دفعه اصلا حس جال پریودی هم ندارم

کیست دارم تنبلی چاقی ی ماهه میخورم

عزیزم طبیعی بدنت داره به شروع به یه روال عادی زنی که هیچ مشکلی نداره با داروها برمیگرده

بعد اینم بگم

اصلا سه روز این اون ور تر غیر طبیعی نیست پس بابت چند روز نگران نباش ولی مراقب علایم هات باش 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙