2777
2789
عنوان

پیام خواهر شوهرمو تو گوشیم شوهرم دیدم که گفته بود......

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 53 پست

خودت شروع کردی چرا اون استوری رو‌گذاشتی، مگه هدفت این نبود ک ببینن؟ خب دیدن این واکنششون، هم توو چشم اونا خودتو بدتر کردی و دعوا انداختی ب ضرر خودت هم بقیه دوست و‌فامیلایی ک مخاطبت هستن فهمیدن مشکل داری با خانواده همسرت و درگیرید. اگرم میخواستی خوار شوهرت نبینه بلاکش میکردی.

بشین فکر کن این دعواها میرزه به اون لذت چندثانیه ای که باهاش‌ احساس قدرت کردی با یه استوری!!!!!!

بشین فقط خودتو سرزنش کن و فکر جدی واسه رفتارات. سیاست نداری حداقل بی سیاستی و نادونی نکن عادی پیش برو.

الان کی ضرر کرد؟!! فقققققط خودت

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

وقتی جوابش دادی هی کش پیدا میکنه ، بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که شوهرت رو جذب خودت کنی و از از اونها دور بشه . عمل مهمه نه حرف . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم خانواده شوهرمو دوست ندارم . اما هیچ وقت همچین استوری نزاشتم و نخواهم گذاشت . واقعا واقعا  واقعا تقصیر خودته . بهتره توی زندگیت نادیده شون بگیری کلا . نه اینکه بکشونی به استوری . 

استوری میزاری هاید کن خونواده شوهرتو.اداها چیه خودت دنبال دعوایی خب عزیزم.والا شوهرتم خیلی خوبه شوهر من بود پدرمو درمیاورد میگف غلط کردی همچین چیزی گذاشتی

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

من اگه جای مادرشوهرت بودم استوری میکردم عروس هرچقدرم خوب باشد جای دختر را نمیگیرد🤣

خدایی معلومه خودتم کم نداری ازشون زیاد مظلوم نمایی نکن.

همیشه پشت هر مادرشوهر و خواهر شوهر عفریته ای عروسی کرمو هست

اخه لگد زده باردار نمیشی!نگو اینو جایی میگن طرف خله

من خواهرشوهرم حرف های تیکه دار میذاره اینستا منم لایکش میکنم بفهمه منم باهاش همنظرم 😂

این کار خوبه.کدورت هم پیش نمیاد  

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
خودت شروع کردی چرا اون استوری رو‌گذاشتی، مگه هدفت این نبود ک ببینن؟ خب دیدن این واکنششون، هم توو چشم ...

والا.همین خانم الان صدجا هم بشینه بگه خونواده شوهرم ال و بل هیشکی باور نمیکنه و خودشو بدجور خراب کرد.همه فک میکنن اسی عروس بدی هستش.سیاست نداره اصلا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

شوهرت خیلی مرد خوبیه که چیزی بهت نگفته بابای من بود خون راه میفتاد هرچی هم بشه مادر شوهرته حق بی احترامی نداری گلم اون مطمعن باش عاشق پسرشه و بیشتر از توام پسرشو دوس داره حالا شاید حسودی کنه و اینا ولی دگ اونجوری که گفتی هم متنفرم نیست از پسرش و زندگی خوبش

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕