2777
2789
عنوان

پیام خواهر شوهرمو تو گوشیم شوهرم دیدم که گفته بود......

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 53 پست

ول کن دختر اینا واسه ی استوری اینجوری میکنن پیج فیک زدن میدونی جرمه راحت میتونن برن ازت شکایت کنن حالا اسم توعم دربیاد جلو شوهرتم بد میشی به حرف شوهرت گوش کن اینبارو گفته جوابشونو نده توعم بیخیال شو

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نیست رو زدی که جاش داره میسوزه برای همین حالشون رو خراب کردی بیشتر از این کاری نکن در شأن زن نیست دعوا کنه یا فحش بده زشته بشین تو خونت کنار شوهرت لذت زندگیتو ببر 

نزار هر کسی هر جوری که میخواد حرصت رو دربیاره 

حالا خواستی هم حرفی بزنی با همون استوری بزار حالشون بگیر 

وای پشمامم 

بابا این همه ادم تو دنیاس شما چشمت و رو خوب و بد خانواده شوهرت ببند خوب باش اصلا بخاطر شوهرت بخاطر خداا 

یعنی چی تو خودت دوس داری مادر و پدرت سر به سر شوهرت بزارن بد شوهرت تو روشون واسه؟ 

دیگه با هرکی درمیوفتین با پدر و مادرشوهر رعایت کنین یعنی چی اخه 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

مشکل از خودته 

وقتی رفتی شهر دیگه همچنین متنی آستری کردن چه معنی داره 

حالا هم داری کش میدی 

بی خیال کی میخواهی بزرگ بشین 

یادبگیریم لازم نیست همیشه به همه چیزعکس العمل نشون دادگاهی سکوت بهترین پاسخ هست 

همینکه پسرشونو ازشون دور کردی بهترین جواب بوده دیگه

ول کن بابا 

خودتو خراب می کنی بعدم اعصاب خودتو همسرتون به هم می ریزی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خب عزیزم شما که دورین زندگیتونم خوبه چرا همچین استوری گذاشتی. خب حق بده اگه زنداداش خودتم این استوری رو‌میذاشت مثبت نگاه نمیکردی گ.حرفاتو تو دلت بزار. خیلی بهشون گیر نده برای زندگی خودت بد میشه آسایشتون بهم میخوره ها

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

مادر شوهرت اینستا نداره بقبه فامیل که دارن..هر چقدرم از مادر شوهرت راضی نباشی نباید اون جور استوری  بزاری که بقیه بفهمن.معلومه خواهر شوهرت ناراحت میشه

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
بیچاره خواهر شوهر  تاپیک قبلیش گفته چند ساله پریود نمیشم الان مقصر خواهرشوهرشه

پس تمام زنای ورزشکار

رزمی کار

هم نباید باردار بشن🥴😑

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

شروع کننده خودت بودی 

وقتی ازشون دوری برا چی دیگه میخوای کاری کنی ک مثلا بسوزن؟

بشین راحت زندگیتو بکن چیکار ب بقیه داری  

وقتی خودت با بقیه کار نداشته باشی اونام کاری بهت ندارن ک آرامشت بهم بریزه 

ببین همین ک شوهرت انقد ب حرفت بوده تا این حد ک اومده شهرشما دنیا برا توهست ب بقیه اش کار نداشته باش

مادر شوهرت اینستا نداره بقبه فامیل که دارن..هر چقدرم از مادر شوهرت راضی نباشی نباید اون جور استوری & ...

من خواهرشوهرم حرف های تیکه دار میذاره اینستا منم لایکش میکنم بفهمه منم باهاش همنظرم 😂

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬