2789
عنوان

ازدواج ترسناک

471 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من قراره با یکی که باهم دوستیم ازدواج کنم و الان حدود یکساله میخواد بیاد خاستگاریم من هی میپیچونمش چون میترسم باهاش دوستم حس میکنم خیلی دوسش دارم ولی هرموقع بحث ازدواج میشه دلم نمیخواد باهاش ازدواج کنم از طرفیم دلم میخواد باهاش ازدواج کنم واقعا نمیفهمم چمه

باهاش مسافرت هم رفتم خیلی خوب بود همه چیز

قیافشم از نزدیک میبینم خوبه ولی وقتی عکس از خودش برام میفرسته اصلا ذوق نمیکنم بگم واااو چ خفنه عکسشو ک میبینم میگم اق چقدر زشته من نمیخامش ولی از نزدیک ک میبینمش اینطور حسی ندارم

حالا اینقدر پیچوندمش ک دیگه بهونه ای برای پیچوندن از ازدواج ندارم گفتم باشه دو ماه دیگه بیاید خاستگاریم خانوادشم خیلی دوسم دارن و مشتاقن ک بیان خاستگاریم

ن میتونم تصمیم بر ازدواج بگیرم چون میترسم ک پشیمون شم و ن میتونم ازش جداشم من نمیدونم چکار کنم نمیفهمم چمه

توروخدا کمکم کنید😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میگی عکسشو میبینم ذوق نمیکنم ولی از نزدیک یه حس دیگه...  خب ببین دنیای مجازی عکس چت و....  اینا خیلی فرق داره مهم حسی هست که وقتی پیششی داری بعدشم نمیخاد هی بپیچونی روک بهش بگو، بگو یکم نیاز دارم فکرکنم هنوز کامل مطمئن نیستم

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

خوشت نمیاد ازش. بهش رک بگو. 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

شیر یا خط بنداز 

مهم نیست شیر میاد یا خط 

مهم اینه که تو فاصله این که سکه بیاد پایین دلت میخواد شیر بیاد یا خط

بعدشم حتما تکلیفشو مشخص کن خودتو بذار جای اون

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

خب برخیا بد عکس ان چه ربطی داره

اگه کنارش حالت خوبه

اگر خوبه و شاغله و سلامت و خونواده خوبی دارن

چند جلسه بیان برن بیشتر همو بشناسین بعد تصمیم درست و بگیر

دختر خوب اینطوری که نمیشه