2777
2789
عنوان

کسی بینیش بعد عمل دراز شده؟ 😔

219 بازدید | 12 پست

سلام

من بینیمو یک ماهه طبیعی عمل کردم  ولی از بینی قبلیم دراز تر شده نیمرخ. دکترم خیلی نذاشت سوال بپرسم فقط گفت خوب میشه

کسی بوده اینطوری شده باشه که پروجکشنش حتی از قبل عمل هم بیشتر شده باشه و بعد چند ماه خوب شده باشه؟

آخه من فکر نمیکنم نیمرخ ورم داشته باشه!

خیلی ناراحتم بینیم بزرگ بود خیلی تاکید کردم کوچیکتر و جمع و جور بشه ولی حالا بزرگتر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار یه مدت بمونه بهش عادت می کنی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

من همینجوری گرده.یه روزایی خیلی عالی میشه خیلی میگم خداروشکر ولی یه روزایی فوق العاده گوشتی میشه 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
منم عین کلمه ب کلمه ی تو برام پیش اومد،بعد یسال یکم جم ترشد ولی نه خیلی. قراره برم ترمیم

یعنی اینقد دوسش نداری که میخوای ترمیم کنی؟ 

منظورم اینه راحت نیستی با بینی جدیدت؟

من همینجوری گرده.یه روزایی خیلی عالی میشه خیلی میگم خداروشکر ولی یه روزایی فوق العاده گوشتی میشه&nbs ...

آره منم گاهی دوسش دارم گاهی نه

همش عوض میشه

ولی نیمرخش همیشه بزرگه

شما اینطوری بودی؟ حس میکنم بزرگتر از قبل شده ینی خوب میشه؟ 😔

من عمل نکردم ولی مامانمو خواهرشوهرم اینجوری بودن تا ۳ ماه کمتر میشه

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....