2777
2789
عنوان

ای منتظران گنج نهان می آید 😍😍♥♥

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولادت امام زمان عج الله مبارک  الهم عجل لولیک الفرج  التماس دعا دارم

عید شما هم مبارک عزیزم حاجت دلتون روا بشه 🌹🌹🌹

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

آمین یا رب العالمین 🌹🙏 انشالله بزودی چشممون روشن بشه ب جمال آقامون ♥️♥️♥️

ان شاالله😍😍😍♥♥♥

در سپیده دمان ۱۵ شعبان درخشان‌ترین ستاره هدایت و ولایت، در آسمان آفرینش نورافشانی کرد و در این روز زیستن و شکفتن‌های ابدی آغاز می‌شود و زمین، مژدگانی شکوفه‌زاری پرطراوت را، دریافت می‌کند.

طلوع این خورشید و ظهور منجی در همه ادیان ابراهیمی اعتقادی است راسخ و برابر این باور آینده بشریت به صلح و صلاح و خیر خواهد انجامید. آری انتظار یعنی امید برای وضعیت بهتر که با قدوم حضرت ولی عصر منجی عالم بشریت محقق خواهد شد و این امید نیروی محرکه و پیشران جامعه است.

امید آمدن منجی، شیرین‌ترین انتظارهاست و درک حکمت این انتظار زمینه‌ساز تعالی خودسازی و تکامل خواهد بود.

فرارسیدن میلاد باسعادت امام زمان حضرت مهدی (عج)، این یگانه منجی عالم بشریت مبارک امید است هرچه زودتر چشمان منتظران و مشتاقان به دیدار و ظهور آن عزیز روشن و منور گردد🤲🤲🌹🌹🌸🌸🌹🌹