2777
2789

بچه ها۲ ساله باهاش تو رابطم 

بعد اوم فوتبالیسته(معروف هم نیست صرفا علاقه داره و پول میره میاد)در سال چند ماه میره قطر مربیشم اونجاس همیشه استوری میزاره فوتبال زندگی منه

دیروز صبح باهم رفته بودیم بیرون صبونه بخوریم

داشتیم باهم میخندیدیم منم به شوخی گفتم نگام کن یه یسوال میگم زود باید جواب بدی گفتم من با فوتبال؟ 

😰 یکم فکر کرد بعد صورتشو جمع کرد گفت خب .

منم خندیدم گفتم چرا انقدر طولش دادی من میرم خونمون گفتش دیوونه بعد گفت بخور چاییت سرد شد 

منم گفتم 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

بقیش

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گفتم نه جدی من یا فوتبال؟ گفت جوابش اینه من با تو فوتبال بازی میکنم و خندید 🥲

منم گفتم نمیخواد یه کلمه بگو من یا اون 

گفت فوتبال همه چیزه منه

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

سخت نگیرمنظوری نداشته امادیگم این چیزارونپرس وقتی میبینی اینقدبش علاقه داره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

صبحونه رو خوردم باهاش ولی انکار شیشه خورده میخوردم نخواستم بروز بدم عادت ندارم 🥲🥲🥲

اونم خیلی عادی صبونه رو خورد گفت بریم خرید؟ 

منم گفتم بریم تو راه گفت ناراحت شدی؟ گفتم نه منم لباس نمیخوام برو براهمه چیزت لباس بگیر دیگه 

اونم خیلی خونسرد گفت باشه🥲🥲🥲🥲🥲

سخت نگیرمنظوری نداشته امادیگم این چیزارونپرس وقتی میبینی اینقدبش علاقه داره

خو چرا اینجوری گفت 

مثلا الکی می‌گفت تو چی میشد