2777
2789

بستگی به طلا داره وانصاف طلافروش

مثلاطلای نواز۶درصدداریم تا۲۴درصدالنگوهای اینه ای چون ساده ان وشکل ندارن خیلیا۶درصدمیفروشن کلن النگواجرتش پایینه ولی انگشتراجرتش بالاس مثلا تا۱۲درصد یاسرویسای کارشده یاگوشواره های خیلی کارشده اجرتاشون بالاس

دست دومم با۴یا۵درصدمیشه خریدبعضی جاها۳درصدم میفروشن ولی کمه وتنوع ناچیزه یااینکه طلاکج وکوله ست ورنگ ورو نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جارفتم النگونوروبا۷درصدتابستون خریدم ولی همون مغازه بخاطربالارفتن مالیات طلاهاشو با۱۲درصدمیفرو ...

طلاهاش رو با ۵ درصد میده. خوبه به نظرت؟ 

برای سرمایه گذاری میخوام. با پولای کم  

tala _ karkarde 

خانه طلاس اسمش تو اینستا 

انرژی مثبت برای شما که این رو می بینی . حال خوب برات میخوام .
طلاهاش رو با ۵ درصد میده. خوبه به نظرت؟  برای سرمایه گذاری میخوام. با پولای کم   tala _ ...

اینستاندارم عزیز ولی ۵درصدخوبه حالاچه دست دوم باشه چه نوباشه خوبه برای سرمایه گذاری شنیدم ماه رمضون ارزونترمیشه