2777
2789
عنوان

مانتوی بلندبرای قد کوتاه

659 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من دیشب رفتم یه مانتو دیدم بلنده ولی من قدم صدو شصته عاشقش شدم خیلی خوشگل بود رنگشم مشکی ولی خب چون قدم کوتاههه فکرمیکنم جالب نشه شوهرم میگه بخر ولی من که دائم کفش پاشنه دار پام نیست وقتی تو خونم که کفش ندارم قدشم تقریبا تا مچ پامه کسی از مد میدونه؟؟بنظرتون مانتو ی بلندبرای قد من بد نمیشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پنج سانت از تو کوتاه ترم ولی امسال مانتو بلند عبایی جلو بسته آبی آسمونی خریدم چون دوست داشتم ازش داشته باشم

و خیلیم بهم میاد

اگ اندامت متناسب باشه هر استایلی بهت میاد ب قد ربطی نداره

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

اگر جلوبازه نه زشت نمیشه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

عزیزم قدِ 160 کوتاه نیست ، متوسطه ، 

رو خودت عیب نزار 

منم مانتوی بلند دوس دارم 

خُب هروقت میخوای بپوشی اون روز کفش پاشنه بلند بپوش ، آدم که همیشه یه مانتو رو نمیپوشه ، روزای دیگه مانتو کوتاه تر که پوشیدی کفش بدون پاشنه بپوش 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

اتفاقا قد مانتو بلند باشه ،ادم قد بلندتر دیده میشه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.