2777
2789

سلام خانما مجردم مشکله هورمونی نمیدونم چی چی دارم اصلا پریود نمیشم قفل کردم چندین ماه منتظر بمونم بازم نمیاد چیکار کنم؟😔💔دکتر هم رفتم 2 سال و خورده ای زیره نظر دکتر بودم نشد ک نشد..

این کاربری تعلیق شده.

منم پریود نمیشم و مشکلم هورمونی بود دکترم اول فرستاد سونگرافی بعد قرص نوشت یه ماهه پریود شدم 

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پریود نمیشم و مشکلم هورمونی بود دکترم اول فرستاد سونگرافی بعد قرص نوشت یه ماهه پریود شدم 

من قفلم اصلا پریود نمیشم مگه با قرص و امپول😭😔💔چیکار کنم اخه از غصه مردم. پول هم ندارم بدم هزینه دکتر عکسه ازمایشامو دارم نمیدونم برا کی بفرستم نمیدونم کی بلده تفسیر کنه برام😭😔💔

این کاربری تعلیق شده.
من قفلم اصلا پریود نمیشم مگه با قرص و امپول😭😔💔چیکار کنم اخه از غصه مردم. پول هم ندارم بدم هزینه د ...

چن سالته

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
18..19 😔💔

سونوگرافی رفتی؟ چی گفتن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
من قفلم اصلا پریود نمیشم مگه با قرص و امپول😭😔💔چیکار کنم اخه از غصه مردم. پول هم ندارم بدم هزینه د ...

از طب سنتی کمک بگیر ..شاید رحم هم سرده ‌.

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
قرص چی خوردی نیاز به ازمایشای گرون نیست معمولا

قرص نخوردم دیگه 5..6 ماهه درمانو ول کردم چون ذره ای تغییر حس نکردم😔💔خسته شدم از قرصو امپول

این کاربری تعلیق شده.