2777
2789

گفتش هم میشه میوه خشک کرد باهاش و هم کیک پخت پیتزا پخت 

شما استفاده کردید تاحالا ؟ 

خوبه کاربردیه؟؟   

@اپرا‍ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم اونقدی که تعریفش میکنن خوب نیس 

سیب زمینی سرخ میکنه سفت کشی میشن با روغن یه لذت دیگه ایی داره

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
نه چرا بدطعم بشه؟ مرغ رو فقط ازقبل یکم آب‌پز میکنم میزارم تا گریل بشه برای ماهی هم عالیه

روشون روغن اسپری میکنی؟؟ اگه روغن بریزم داخلش مشکلی پیش میاد ؟ مثلا موقع سوخاری کردن قارچ روغن بریزم چی‌میشه؟

من دارم اونقدی که تعریفش میکنن خوب نیس  سیب زمینی سرخ میکنه سفت کشی میشن با روغن یه لذت دیگه ا ...

دقیقا منم از همین ترسیدم چون خیییلی غذاهای سوخاری دوس دارم مخصوصا قارچ سوخاری

روشون روغن اسپری میکنی؟؟ اگه روغن بریزم داخلش مشکلی پیش میاد ؟ مثلا موقع سوخاری کردن قارچ روغن بریزم ...

من خیلی کم روغن میزنم مستقیم نمیزارم که داخل سرخ کن تابه سیلیکونی خریدم یا یه تابه چدن کوچک دارم تو اون میزارم

من خیلی کم روغن میزنم مستقیم نمیزارم که داخل سرخ کن تابه سیلیکونی خریدم یا یه تابه چدن کوچک دارم تو ...

منم تابه چدن دارم ، بذارم داخل تابه چدن قارچ هارو روغن بزنم بعدش بذارم داخل سرخ کن؟