من کلا به موهای بلند علاقه دارم و موهامم بلند بود یه مدتی رو خیلی از وسایل گرمایشی استفاده کردم و موهام نابود شد و خیلی موخوره گرفت یکمم کوتاهش کردم ولی همچنان خشک و شکنندست و خیلی از شاخه های موهام شکسته الانم تصمیم گرفتم اب برنج رو امتحان کنم ۳ . ۴ باری هست که زدم به موهام تو حموم ۲۰ دقیقه بمونه شماهایی که تجربه دارید میشه بگید رو موهای اسیب دیده جواب میده یانه🥲🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من توی حموم ماسک مو میزنم، بعد از حموم سروم مو میزنم موهام انقد نرم و نو میشن 🤩
یه مدت تموم کرده بودم نمیزدم عین پشم بود 😑
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خیییلی خوبه من برنج و میریختیم تو آب بعد که خیسید ریختمش تو اسپری آب و اسپری کردم به موهام مو ...
ببخش اجی.برنج خشک.
یا برنجی که آبپزشد
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.