2777
2789
عنوان

رشد مو با آب برنج

7908 بازدید | 11 پست

سلام

من کلا به موهای بلند علاقه دارم و موهامم بلند بود یه مدتی رو خیلی از وسایل گرمایشی استفاده کردم و موهام نابود شد و خیلی موخوره گرفت یکمم کوتاهش کردم ولی همچنان خشک و شکنندست و خیلی از شاخه های موهام شکسته الانم تصمیم گرفتم اب برنج رو امتحان کنم ۳ . ۴ باری هست که زدم به موهام تو حموم ۲۰ دقیقه بمونه شماهایی که تجربه دارید میشه بگید رو موهای اسیب دیده جواب میده یانه🥲🥲

به‌مآه‌می‌مانی‌در‌برکه‌نزدیک‌و‌از‌آسمان‌دور .

کسی راه حل داره بگه منم لایک کنه

من خودم شامپو سانسیلک مخصوص رشد موش رو استفاده میکنم تقریبا خوب بود

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیییلی خوبه من برنج و میریختیم تو آب بعد که خیسید ریختمش تو اسپری آب و اسپری کردم به موهام 

موهام خیلی تقویت شدن در کنارش انقد نرم و لطیف شدن که حس میکردم نرم کننده زدم به موهام 

حتما امتحان کن خودمم باید باز درست کنم

من توی حموم ماسک مو میزنم، بعد از حموم سروم مو میزنم موهام انقد نرم و نو میشن 🤩

یه مدت تموم کرده بودم نمیزدم عین پشم بود 😑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خیییلی خوبه من برنج و میریختیم تو آب بعد که خیسید ریختمش تو اسپری آب و اسپری کردم به موهام  مو ...

واقعا برای موهای اسیب دیده جواب میده؟

به‌مآه‌می‌مانی‌در‌برکه‌نزدیک‌و‌از‌آسمان‌دور .
خیییلی خوبه من برنج و میریختیم تو آب بعد که خیسید ریختمش تو اسپری آب و اسپری کردم به موهام  مو ...

ببخش اجی.برنج خشک.

یا برنجی که آبپزشد

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

عزمزمه ماسک مو و سرم مو چطور می‌زنید واینگه چه مارکی برای دخترتون استفاده میکنید

ماسک مو که آخر حمام میزنم یه مقدلر رو موها میمونه و آب میکشم سرم مو هم بعد حمام وقتی نم دار میزنم مارک هر دوشونم مورال آپ

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚