2777
2789
ماشالله  ایشالله دامادیشو ببینی  چه بامزه هم نشسته

ممنون گلم نه قصدزن دادنشوندارم براخودمه😂😁

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشگله خصوصا موهاش    

ممنون عزیزم چشات خوشگل میبینه 🌹🌹🌹خدا گل پسرت رو حفظ کنه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

۱۱ ماهگی راه میرفت. ۱۲ ماه دیگه کاملا مسلط بود کفش سوتی پاش میکرد میبردم بیرون 

مرسی اخه پسر من ۱۱ ماهش هست ولی هنوز تنهایی می‌ترسه راه بره ولی دستشو ک میگیرم خیلی قشنگ و خوب راه میره 

جای نگرانی نداره خیلی از بچه ها بعد از یک سالگی مستقل راه میرن عادیه. واای وقتی راه میفتن تازه شیطون ...

واقعا؟

من میگم زودتر راه بره بلکه شیطونی کمتر بشه اینطوری همش بغل میخواد 

واقعا؟ من میگم زودتر راه بره بلکه شیطونی کمتر بشه اینطوری همش بغل میخواد 

هر زمانی یه جور سختی داره وقتی راه میفتن دیگه کم کم به همه جای خونه دسترسی دارن و کم کم میخوان از میز و صندلی بالا برن بازم احتیاج به مراقبت زیاد دارن

هر زمانی یه جور سختی داره وقتی راه میفتن دیگه کم کم به همه جای خونه دسترسی دارن و کم کم میخوان از می ...

من میز ناهار خوزی و بوفه ام اینارو جمع کردم از دستش 

برای عید میخواستم دوباره بذارمشون سرجاش 

یعنی نیارن ب نظر شما ؟

من میز ناهار خوزی و بوفه ام اینارو جمع کردم از دستش  برای عید میخواستم دوباره بذارمشون سرجاش&n ...

بوفه رو به نظرم نیار ولی میز ناهار خوری اگر دائما ازش استفاده نمیکنید بچه سمتش نمیره. بچه اغلب به وسایلی گیر میده که یا خیلی خطر داره و دائما بهش میگید دست نزن یا اینکه خودتون دائم ازش استفاده میکنید. من با میز ناهار خوری مشکلی نداشتم. اما یه میز ادامه ی کابینتام دارم تو آشپزخونه با دو تا صندلی که همیشه اونجا غذا میخوریم. سر اون من پیر شدم بخدا. یعنی مادرشوهرم یه وقتایی میگه بازم بچه بیارید میگم شما قدیما خونه هاتون نه مبل و میز و صندلی داشتید نه وسایل دیگه آشپزخونه هاتونم در داشت راحت بودید. منم اگر خونم مثل مسجد باشه دو تا که چیزی نیست ده تا میارم واسه خودشون میپلکن تو خونه هیچ خطری هم تهدیدشون نمیکنه