ممنون عزیزم چشات خوشگل میبینه 🌹🌹🌹خدا گل پسرت رو حفظ کنه
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
من میز ناهار خوزی و بوفه ام اینارو جمع کردم از دستش برای عید میخواستم دوباره بذارمشون سرجاش&n ...
بوفه رو به نظرم نیار ولی میز ناهار خوری اگر دائما ازش استفاده نمیکنید بچه سمتش نمیره. بچه اغلب به وسایلی گیر میده که یا خیلی خطر داره و دائما بهش میگید دست نزن یا اینکه خودتون دائم ازش استفاده میکنید. من با میز ناهار خوری مشکلی نداشتم. اما یه میز ادامه ی کابینتام دارم تو آشپزخونه با دو تا صندلی که همیشه اونجا غذا میخوریم. سر اون من پیر شدم بخدا. یعنی مادرشوهرم یه وقتایی میگه بازم بچه بیارید میگم شما قدیما خونه هاتون نه مبل و میز و صندلی داشتید نه وسایل دیگه آشپزخونه هاتونم در داشت راحت بودید. منم اگر خونم مثل مسجد باشه دو تا که چیزی نیست ده تا میارم واسه خودشون میپلکن تو خونه هیچ خطری هم تهدیدشون نمیکنه