2777
2789

۷  ۸ سالم بود با دخترعمم و خواهرم تو خونمون بازی می کردیم صدای منم بیشتر از صدای اونا میومد یه غریبه هم به خاطر کار بابام اومده بود تو حیاط بعد رفتن فرد غریبه بابام اومد و یه سیلی با دمپایی زد تو گوشم 

یه بارم تقریبا ۹ ۱۰ سالم بود یه سوال پرسید  باسرم جوابشو دادم  اره یا نه گفتم  گفت بیا بشین بغلم رفتم زد تو گوشم گفت زبون نداری

یه بارم خیلی بچه بودم فک کنم ۵۶ سالم بود نفهمیدم و یه صدایی ازم اومد دیدم همه یه جوری نگام کردن خندیدم برد تو حیاط منو زد 

اینا یه تیکه بودن چند باری بی جهت تو جمع داد زد روسرم و..

همیشه هم تو خونه میخواستم یه چیز بگم مسخرم میکرد 

نتیجه اینا شد گوشه گیری من و لکنت زبان و اعتماد به نفس نداشتنم که لکنت زبونم الان درست شده (اونقدر شدید نبود)اما اعتماد بنفس اصلا ندارم که تو جمع حرف بزنم  و اینده ای که احساس میکنم خراب شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقد دقیق یادم نیس بخاطر چی ولی مینداختنم تو حموم چراغو خاموش میکردن کتکم میزدن بابام یبار سر اینک ظهر از خواب بیدار شد محکم زد تو گوشم ولی بیشتر فحشم میده و با زبون ازار میده 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ماه رمضون بود

روزه بودم 

سال اول دبیرستان فکر کنم 

خواهرم یه چیزی گفت

منم بلند خندیدم .

کسی هم جز خانواده خودمون تو خونه نبود 

چاقو پنیر که برا افطار آورده بودیم رو 

محکم کرد تو پام 

هنوزم جاش نرفته :) 

درکت میکنم ....

ماه رمضون بود روزه بودم  سال اول دبیرستان فکر کنم  خواهرم یه چیزی گفت منم بلند خندیدم ...

منم یبار بابامو ترسوندم بعد سر سفره گفتم بابا ترسید اصلا یادم نیس دقیق چی بود ولی دقیقا ماه رمضون بود قاشقو کرد تو زانوم زخم شد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...