2777
2789
عنوان

کسایی که با بچه طلاق گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 59 پست
هیچ جوره نمیشه دیگه باهم زندگی کنید؟ خود شوهرتون پشیمون نیست؟ نمیخواد برگرده؟

اصلا احساس پشیمونی نمیکنه چند ماه پیش همینجوری الکی مثلا شده بگه برگرد فلان ولی خب من ندیدم تلاشی بکنه من برگردم وقتی هنوز با اون دختره هست

همدردیم شوهر منم همینه دخترم ۵ سالشه هر دفعه مچشو میگیرم آدم نمیشه نمیدونم چیکار کنم برم بچم آواره میشه بمونم خودم نابود شدم خیلی سخته خیلی حالم بشدت بده دیشب دعوا کردیم الکی میگفت با دوستم رفتم باغ استخر اومد خونه شبیه استخر رفته ها نبود بو مشروب میداد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همدردیم شوهر منم همینه دخترم ۵ سالشه هر دفعه مچشو میگیرم آدم نمیشه نمیدونم چیکار کنم برم بچم آواره م ...

هالا شوهر من مشروب نمیخوره به منم محبت میکنه حتی با این دخترس وقتی منو میبینه صورتمو ناز میکنه باهام لاس میزنه 

ولی خب شاید اینام بازیش واسه مهریس چون شوهرم خیلی دروغ گو هست و انسانیه که سرزبون داره وقتی میبینیش یا باهات حرف میزنه حس میکنی خیلی خوبه آدم با عقل و شعوریه ولی در عوضش اصلا اینطوری نی :)

خیانتش جنسی هم هست ؟ الان کجایی خونه خودتی 

والا عکس دستشو با دستای دختره دیدم همو میبینن میرن بیرون دیگه شاید جنسیم شده باشه شایدم نشده باشه 

نه خونه پدرم هستم الان یک ساله قهریم که من بینش 3 ماه برگشتم بعد دیدم شوهرم خیانت کرده با همون دختری که حامله بودم باهاش بود دیگه من اومدم خونه پدرم از تیر ماه اینجام

والا عکس دستشو با دستای دختره دیدم همو میبینن میرن بیرون دیگه شاید جنسیم شده باشه شایدم نشده باشه&nb ...

اصلا پشیمون نیست برگردی 

پول و درآمد داری من هیچی ندارم حتی بابام نمیدونم چیکار کنم 

اصلا پشیمون نیست برگردی  پول و درآمد داری من هیچی ندارم حتی بابام نمیدونم چیکار کنم

دانشجوام الان ولی پدر و پادرمم کمکم میکنن اما مادرم بعضی وقتا با حرفاش ناراحتم میکنه

همه چی ک دوس داشتن نیست یه ذره هم منطق باید قاطیش کنی

خب چه منطقی وقتی ایشون میره عشق و حال تفریحشو بیرون میکنه اخر شب میاد خونه پیش من و پسرم همیشه باید پس اندازامونو خراب کنه و پس رفت کنه تو زندگی 

شوهر منم خیانتکاره ولش کردم ب حال خودش دیگه محل نمیدم برا خودم زندگی میکنم و حال دخترم خوب میکنم همی ...

دقیقا خیلی سخته

اما منم چاره ای نداشتم تاپیکامو بخونی متوجه میشی

بنظرت‌مشاورایی‌ک‌میگن‌طلاق بگیر الکی‌میگن‌یا با فکر میگن

بیشتر از ده تا مشاور‌رفته بودم😢