2777
2789

من خابگاهی هستم 

دانشجوی لیسانسم و مشکلات خانوادگی دارم 

پدر و مادرم دارن از هم جدا میشن و پدر خوبی ندارم. 

اگر بگم پدر ندارم بهتر گفتم.

مامانم سنش رفته بالا و من بچه آخرم و احساس مسئولیت زیادی نسبت بهش دارم. اما کاری از دستم بر نمیاد. مشکلات اقتصادی هم بهم فشار آورده‌

نمیدونم چطور قرارع کسب و کارم رو شروع کنم چون شدیداً نیاز دارم مستقل بشم.

حس میکنم خیلی تنهام و اگر مادرم نباشه شدیداً داغون میشم.

الآنم چون نیاز دارم سحرخیز باشم که بتونم تمام کارام رو انجام بدم باید بخابم اما هم اتاقی هام باوجود اینکه باهم خیلی صمیمی هستیم و بهشون گفته بودم من دیشب بخاطر سروصدا بد خواب شدم و تا صبح دیگه خابم نبرده و نیاز دارم امشب زود بخابم. توجهی نکردن و دارن فیلم میبینن تو اتاق باهم. اگر دوست صمیمی نبودیم آنقدر اذیت نمی‌شدم. 

خسته شدم از این زندگی دیگه 

تروخدا دعا کنید بتونم خودمو نجات بدم و حال روحی و روانی و جسمی و مالی و عاطفیم بهتر شه

اگر حرفی هم میتونید بهم بزنید بگید مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکبار دیگه هم بهشون بگو اگر به حرف نکردن برو به مسئول خوابگاه بگو اتاقتو عوض کنه

اتاق عوض کردن مشکل رو حل نمیکنه تعداد اعضا تو اتاقا زیاده و هر اتاقی یه نخاله داره که همش میخاد بیدار بمونه

اتاق عوض کردن مشکل رو حل نمیکنه تعداد اعضا تو اتاقا زیاده و هر اتاقی یه نخاله داره که همش میخاد بیدا ...

پس تحمل کن دیگه چاره ای نیست. حتما تو هم یک کار هایی میکنی که اونا دوست ندارن

وای آره خیلی تاثیر داره رو روان آدم. مخصوصا وقتی ذهنیت مثبتی از طرف داشتی

خیلیییی بده دلت بخواد بخوابی و با سر و صدا نزارن بهترین راه اینه شبیه خودشون بشی ساعت خوابت و با اونا تنظیم کنی وگرنه از بین میری

خیلیییی بده دلت بخواد بخوابی و با سر و صدا نزارن بهترین راه اینه شبیه خودشون بشی ساعت خوابت و با اون ...

نمیشه 

اگر تنظیم بشم باهاشون کلن بهم میریزع بدنم و کلاسای هشت صبح رو نمیتونم پاشم برم

نمیشه  اگر تنظیم بشم باهاشون کلن بهم میریزع بدنم و کلاسای هشت صبح رو نمیتونم پاشم برم

هیچ راهی ندارید....من همه رو امتحان کردم...اگه خیلی صداشون بلند نیست دستمال کاغذی بزارید تو گوشتون چشم هاتونم با روسری ببندید من یه مدت این مدلی رفتم جلو جواب داد