2777
2789
عنوان

از خدا راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 41 پست
این چه حرفیه استغفار کنید....

فقط برام سوال پیش اومد اخه امشب شک کردم گفتم شاید نیست وگرنه بعیده این همه بی خیالی 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
چقدر کفر زیاده تو سایت خجالت بکشید دیگه حیا هم خوب چیزیه

اولا ک کفر نگفت دوما مطمئنم خودت  تو سختی های که ماقرارگرفتیم قراربگیری، خیلی بیشتر از اینا داغ میکنی، پس یه چیزی نپرون و اروم ردشو

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من فک میکردم امید وار باشم درست میشه  فک میکنم خدا تو دلش بهم میخنده که   ول کنش نیس ...

نمیگم امیدوار نباش ولی به خودت امید داشته باش که اگه اون اتفاق نیوفتاد از کسی جز خودت دلگیر نشی 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
الان یه عده اسکول میان چرت وپرت میگن رابطت با خدا هر جوری ک هست قشنگه ولی اینجا  نگو

بخدا اگه خدا یکم منو دوست میداشت من میمردم براش 

فک کن طوری شده که روم نمیشه جلو کسی بگم نماز میخونم یا دعا میکنم 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
انسان ب جایی رسیده ک خودشم از خدا بالاتر میدونه 

چرا وقتی درکی ندارین میاین قضاوت میکنین 

اتفاقا من حرفم اینه من که موجود ضعیفیم در حد توان خودم تلاش میکنم حتی بیشتر چرا یکم خدا هوامو نداره 

تلاش به کنار،وقتی یه گوشه داری زندگیتو می‌کنی بقیه زجرت میدن،همه چیزتو میگیرن و زمین گیرت میکنن کجاس ...

باز وقتی میبینی همونا به همه خواسته هاشون میرسن خدا باهاشون یاره بیشتر میسوزی 

چرا وقتی درکی ندارین میاین قضاوت میکنین  اتفاقا من حرفم اینه من که موجود ضعیفیم در حد توان خود ...

تا باشه هوا تو داشتن چی معنی کنی شربت دارو بدمزست ولی مجبوری بخوری تا خوب بشی 

مشگلات زندگی هم سخته اما ادمو ب کمال میرسونه البته برا کسایی ک درکش کنن وگرنه خودشونو خراب میکنن بدتر 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
تا باشه هوا تو داشتن چی معنی کنی شربت دارو بدمزست ولی مجبوری بخوری تا خوب بشی  مشگلات زندگی هم ...

چقد دیگه دارو هیچی نفهمیدم از عمرم 

چقد دیگه دارو هیچی نفهمیدم از عمرم 

کل زندگی دارو 

کی گفته زندگی اسونه اصلا زندگی سخته همش چالشه تاوقتیک بمیریم حالا یا چالش هارو رد میکنیم درس میگیریم ازش یا اینکه خودمونو خراب میکنی و میبازیم 

زندگی مثل بازی های گوشی سخت تر سختر میشه باید ببری وگرنه میبازی

هیچ کس تو این دنیا خوش نمیگذرونه هیچ کس یعنی هرکی دوربرم ادم دیدم همه سختی داشتن حالا مال هرکی ی جوره دقیقا هم ادما از نقطه ضعفشون زخم میخورن همیشه

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
باز وقتی میبینی همونا به همه خواسته هاشون میرسن خدا باهاشون یاره بیشتر میسوزی 

دقیییییییقا 😑نه مریض میشن نه زندگیشونو از روال میوفته.البته آدم نباید بد برای کسی بخوادا،اما واقعا انصاف نیست

اولا ک کفر نگفت دوما مطمئنم خودت  تو سختی های که ماقرارگرفتیم قراربگیری، خیلی بیشتر از اینا داغ ...

بله کفره کفرو جی میدونید؟مگه هرکی سختی کشید باید کفر بگه؟مگه به دنیا اومدیم که خوش بگذرونیم و تن پروری کنیم؟شما تو زندگی من بودی که چیا کشیدم و دارم میکشم؟؟

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲