2777
2789
عنوان

با خودم چیکار کنم

64 بازدید | 9 پست

تا حالا شده رفتارتون جوری باشه که میخواین همه چی تونو توی برخورد با معلم مردتون خودتون تعیین کنین 

همش تو فکر تون این باشه که چطوری بهش سلام کنم چطوری باهاش حرف بزنم دفعه بعدی پیشش گریه کنم یانه؟به نظرتون نشونه های عاشقی نیست؟؟همش بخاطرش تو خونه گریه کنین وخوشحال بشین ودست خودتونم نباشه 

چیشده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از همون اول تو مدارس محدود بودیم معلم مرد داشتن برامون عجیبه

عجیب نیست ولی به همه معلمای مرد که همچین احترامی نمیزاریم این یدونه خاصه ولی واقعا ادم از خودش بیشتر تعجب میکنه😅

آها نه نیست، عاشقی فقط از دور دیدنو خوش اومدن نیست

پس این حس چیه اصلا هم هرکاری کردم منطقی باشم نتونستم کنترلش کنم اصلا نمیتونم خودمو درک کنم همشم وقتی معلمه به یکی خوبی میکنی یا باهاش حرف میزنه ناخودآگاه به کسب که که معلم بهش کمک میکنه حسودی میکنم