2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ده سال خیلی بده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 80 پست
بسنج...تصمیمتو بگیر و نگران نباش

تنها مشکلم همون سن و اینکه میترسم بعدا چیزی بخوام ک اون نتونه مثل همین الان که همسن های خودم خیلی متفاوت ترن

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
میترسم که حوصله منو نداشته باشه خوب من اول جوانی و پر از شور اشتیاق اون ممکنه کم حوصله باشه و از خیل ...

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم چون در این زمینه انقدری اطلاعات ندارم 

ولی حق داری نگران باشی ، نگرانیتم کاملا طبیعیه 

بنظرم حتماا با مشاور مشورت کن و همه چیزو بهش بگو 

حتما میتونه کمکت کنه♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جورایی هر دو داریم منطقی پیش میریم به امید اینکه علاقه به وجود بیاد اما از هم خوشمون میادا 

پس عحله نکن

ادامه بده تصمیم قطعی بگیر

ببین وقتی خودت به خاطر سن یا مساله دیگه نگرانی داری یکم احتیاط کن تا وقتی که مطمئن بشی خاطرتو خییلی میخواد

و الا رابطه ای که توش علاقه معمولی باشه با یه مشکل راحت نابود میشه

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم چون در این زمینه انقدری اطلاعات ندارم  ولی حق داری نگران باشی ، نگر ...

ممنونم مرسی که وقت گذاشتی :)

پس عحله نکن ادامه بده تصمیم قطعی بگیر ببین وقتی خودت به خاطر سن یا مساله دیگه نگرانی داری یکم احتی ...

بخاطر همین میخوام بدونم ادامه بدم یا نه ک زود تر تموم بشه اگ خوب نیست برام

خوب عجله نکن..لزومی نداره بترسی

ببین همه چیز حتی شخصیت کاملا همونه ک من میخوام تنها مشکلم همین سن

ببین همه چیز حتی شخصیت کاملا همونه ک من میخوام تنها مشکلم همین سن

ببین طرفت اگر آوم سالمی باشه و علاقه بهت داشته باشه واقعا مطمئن باش هییچ مشکلی پیش نمیاد

اینم در نظر بگیر وقتی همونیه که میخواییش یعنی برات جذابه.وقتی برات جذابه  تلاشتو برا پایدار شدن خواهی کرد

و مطمئن باش همسرت با وجود این حسن هات به خاطر اختلافه سنی سرد نمیشه