2777
2789
شغلش چیه عزیزم مگ ؟  اگر از همه چی مطمعنی از خودشم هم نترس و دودل نباش خوشگلم دلتو بسپار به خد ...

خلبانه 

همش استرس دارم 

یه پرواز که داره تا پرواز تموم بشه من میمیرم و زنده میشم 

اصلا نمیتونم استرسم رو کنترل کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلبانه  همش استرس دارم  یه پرواز که داره تا پرواز تموم بشه من میمیرم و زنده میشم  ...

عزیزم این ک ناراحتی نداره مال یکی خلبانه مال یکی اتش نشانه مال یکی مامور هست تو درگیری هست همیشه

عزیزم این ک ناراحتی نداره مال یکی خلبانه مال یکی اتش نشانه مال یکی مامور هست تو درگیری هست همیشه

میدونم 

ولی اصلا دست خودم نیست این استرسه 

مشاورم رفتم ولی فایده نداره 

خلبانه  همش استرس دارم  یه پرواز که داره تا پرواز تموم بشه من میمیرم و زنده میشم  ...

حق داری عزیزم 

چه مدته باهم هستید اگر لوله شاید بعد ها برات عادی بشه اما خب یادت نره هیچ وقت همه چیز باهم جور نیست تفاهم صدرصدی تو همه چی وجود نداره اگر دوسش داریم می‌دونی می‌تونه خوشبختت کنه و میتونی بهش تکیه کنی این موضوع رو کم کم میتونی با خودت حل کنی عزیزم 

حق داری عزیزم  چه مدته باهم هستید اگر لوله شاید بعد ها برات عادی بشه اما خب یادت نره هیچ وقت ه ...

دو ساله باهمیم 

خیلی دوسم داره از این بابت مطمئنم که در کنارش خوشبخت میشم 

ولی از این میترسم که نتونم این استرسو تحمل کنم نمیدونم چیکار کنم واقعا اون خیلی ریلکسه ولی من ...

من اخه یه بار خواستیم انجام بدیم نشد از اون موقع دیگه بدتر میترسم وحشت دارم🥺🥺

اره ماهم چند بار اقدام کردیم ولی خب نشد ... 

خیلیم درکم میکنه و قبلش باهام صحبت میکنه و حواسش هست ولی من نمیتونم دردش رو تحپل کنم متاسفانه هر کاری میکنم میترسم