2777
2789

سلام عزیزم 

دوقطبی درمان نداره 

من چند ساله که دارم دارو میخورم

با دارو خلق و خلو کنترل میشه اما هیچوقت درمان نمیشه 

مگه اینکه یچیزی شبیه به معجزه رخ بده 

درکل خیر درمان نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی که میدونم همیشهباید دارو مصرف کنن تا علائم بیماری کنترل بشه ، درمان نداره

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
سلام عزیزم  دوقطبی درمان نداره  من چند ساله که دارم دارو میخورم با دارو خلق و خلو کنترل ...

چه دارویی میخوری؟؟؟

علائمی چی بود؟؟

چرا رفتی دکتر؟؟

دیگ حالت برنگشت وقتی دارو‌داری مصرف میکنی؟؟میشه جواب سؤالامون بدی عزیزم حالم خپب نی

چه دارویی میخوری؟؟؟ علائمی چی بود؟؟ چرا رفتی دکتر؟؟ دیگ حالت برنگشت وقتی دارو‌داری مصرف میکنی؟؟می ...

من قبلا کلومیپرامین

فلوکستین

فلوکسامین

توپیرامات 

اولانزاپین 

و ریسپریدون میخوردم

الان سدیم و لیتیم میخورم

علائمشو هم الان بهت میگم

من قبلا کلومیپرامین فلوکستین فلوکسامین توپیرامات  اولانزاپین  و ریسپریدون میخوردم ...

چقد زیاد همسر من فقط یه دپاکین میخوره!

تز وقتی میخوره دیگ اون حالتا بش دست نداد

من کابوس هرشبمه ک‌نکنه باوجود قرص اون حالش برگرده

شما قرص خوردی دیگ علائم نداری؟برنگشت؟

چه دارویی میخوری؟؟؟ علائمی چی بود؟؟ چرا رفتی دکتر؟؟ دیگ حالت برنگشت وقتی دارو‌داری مصرف میکنی؟؟می ...

یه تایمی رو : حالت حالیه ، نیاز به خواب زیاد نداری ، نیازجنسیت بالاست ، کلی ریسک میکنی و انگار دنیا مال توئه ) خوشحالی افراطی ) و یه تایمی هم دقیقا برعکس همه اونا اتفاق میوفته        اما در هر صورت افراد دوقطبی باید قید تمرکز کاملو بزنن

باید دارو بهت بسازه  اما اکثر اوقات توی تایمی که دارو مصرف میکنی علائم نداری

شما اززوقتی میخوری دیگ علائم نداری؟همسرمن دوساله میخوره علائم نداره دیگ فقطم شبی بدونه دپاکین میخوره

چقد زیاد همسر من فقط یه دپاکین میخوره! تز وقتی میخوره دیگ اون حالتا بش دست نداد من کابوس هرشبمه ک‌ ...

خیر برنگشت 

مثلا قبلا اینجوری بودم که : دوست داشتم دوتا راه متضاد رو همزمان برم و چون نمیشد حمله عصبی بهم دست میداد و خیلی حالم بد بود

خیر برنگشت  مثلا قبلا اینجوری بودم که : دوست داشتم دوتا راه متضاد رو همزمان برم و چون نمیشد حم ...

دکترت کی بود؟

بنظرت می‌تونم بچه دارشم؟

ینی پس دارو میخورن حالشون خوبه تااخر؟‌هیچوقت برنمیگرده؟