2777
2789
عنوان

بچه ها کسی راجب بیماری دوقطبی چیزی میدونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 61 پست

[QUOTE=329593569]داروها عوارض ندارن؟ چن ساله مصرف میکنی[/QUOTE

اگه رژیم نگیری و ورزش نکنی خیلی چاق میشی

بقیه عوارض هم بعد یه مدت وقتی ب داروها عادت کنی رفع میشن یاهم دکتر قرصارو عوض میکنه        ۸ ساله قرص میخورم    از ۱۴ سالگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=329593569]داروها عوارض ندارن؟ چن ساله مصرف میکنی[/QUOTE اگه رژیم نگیری و ورزش نکنی خیلی چاق ...

عزیزممم چقد کم سن…

پس بنظرت نگران نباشم ازینک برمیکرده یان؟دکترش گف همین بدونه قرص کنترلش میکنه ک برنگرده…

الان چاق نشدی؟لرزش دست نگرفتی باریزش مو؟یا مثلا فرصت روی میل جنسی اثربذاره؟

نه عزیزم راحت باش  میدونم هم دوقطبی بودن چه حسی داره و هم زندگی کردن با یه فرد دوقطبی  م ...

چرا نمیخوای ازدواج کنی مگ نمیگی دارو میخوری کنترل میشه پس نگران چی هستی؟

نه عزیزم راحت باش  میدونم هم دوقطبی بودن چه حسی داره و هم زندگی کردن با یه فرد دوقطبی  م ...

شوهر من این علائمی ک گفتیو داش همرو دوسه بارم فک کرد کسی دنبالشه و….توهم زده بود ینی ولی از وقتی همین بدونه قرصو میخوره دیگ حالش خوبه خوبه هیچیش نیست عین یه آدم عادیه انگار ن انگار

کنترل میشه اما ۱۰۰ درصد نه 

همیشه یه درصدی ازش باقی میمونه 

اما خب دوس ندارم شوهرم همیشه نگران این باشه که من قرصامو خوردم یا نه 

و اینکه اگه یه تایم قرص نخوردم ، نمیخوام زندگی یه نفر دیگه رو هم خراب کنم 

چون من بدون مصرف داروها واقعا غیرقابل تحمل میشم 

حساس ، پرخاشگر ، دودل ، افسرده و ...

رو میل جنسی تاثیر نداره فقط انزال رو خیلی عقب میندازه  توی ۱۵ سالگی ۹۰ کیلو بودم با رژیم الان ...

وای خوشبحالت چ رژیمی داری بگو منم بگیرم😂😂😂😂😂م

میگم یه سوال ریشه بیماریت چی بود ارثی بود؟

چقد زیاد همسر من فقط یه دپاکین میخوره! تز وقتی میخوره دیگ اون حالتا بش دست نداد من کابوس هرشبمه ک‌ ...

اخ گفتی خواهر شوهر منم دوقطبیه بخدا منم کابوسمه ک یوقت بیماریش عود نکنه

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم
کنترل میشه اما ۱۰۰ درصد نه  همیشه یه درصدی ازش باقی میمونه  اما خب دوس ندارم شوهرم همیشه ...

۱۰۰درصد نه ینی چی ممکنه چی ازش بمونه؟؟؟

من همیشه نگران همسرمم همیشه….چرا خدا بامن تواین سن اینجور کرد نمیدونم/دکترش بم کف نیازی نی قرص بخوره دیگ قطع کن ببینم چی میشه ولی من ترسیدم مث قبل شه گفتم قطع نکنه این بدونه رو بخوره تااخر

مثلا ممکنه یخورده از اون افسردگی بمونه 

اما کوتاه مدت و با درجه خیلی ضعیف 

نگران نباشید قرصی که گفتید رو میشناسم ، بیماری همسرتون اونقدر هم نگران کننده نیست 

اگه دکتر گفت قطع کنید پس قطع کنید 

سرخود مصرف کردن داروها عوارض خیلی وحشتناکی دارن