2777
2789

سلام. ببخشید خانما من 9 ماه پیش عمل کیست مویی شدم، یک ماهه زخم بسته شد و مشکلی نیست. ولی از یه مدت بعد عمل تا همین الان وقتی استخوان دنبالچمو لمس میکنم و فشار میدم، کمی درد میگیره و اینکه کلا موقعی که دراز میکشم یه احساس ناراحتی مبهم تو اون ناحیه دارم که نمیتونم توصیفش کنم.گاهی هست گاهی هم کمتره. درد و سوزش نیست ولی آزاردهندست. به نظرتون خوب میشه یا باید برم دکتر؟ 

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم دنبالچه تونه یا ن اما حتما عکس برداری کنین چون عروس عموی خودم چهار ساله پیش توی تصادف دنبالچه شون در میره اما متوجه نمیشن چون باردارم بودن نتونستن عکس برداری کنن الان کامل دنبالچه رفته تو لگنش و واقعااا اذیته هر دکتریم عملشو قبول نمیکنه

دختری از تبار لر😍
من بعد چندین سال هنوز درد میگیرع عادیه کم کم خوب میشه دردش جای زخم تا ابد می مونه خب 

آخه خود جای عمل درد نمیکنه ولی استخوان دنبالچه که یکم پایین تره چرا

آخه خود جای عمل درد نمیکنه ولی استخوان دنبالچه که یکم پایین تره چرا

میدونم عزیزم چی میگی جای عمل رو ما نمیفهمیم دکتر میفهمه من فکر میکردم فقط قسمت بالا دیدم تا ناحیه مقعدم برش خورده اس 

چون پوست نازک میشه 

اگه خیلی تپل هستین لاغر شین پوست نازک شده و کش میاد از نشستن طولانی مدت دور باشید

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺
میدونم عزیزم چی میگی جای عمل رو ما نمیفهمیم دکتر میفهمه من فکر میکردم فقط قسمت بالا دیدم تا ناحیه مق ...

ببخشید شما چند وقته عمل کردید؟ 

۸سال خیلی وقته ولی، چاق میشم یا خیلییی بشینم جاش درد میشه البته برای من باز بود و بخیه نداشت

اوه چه بد😢

من فکر میکردم بعد 2 ماه میشه مثل اولش

ولی بعد 9 ماه هنوز هم پوست روی زخم کمی نازُکه😒

۸سال خیلی وقته ولی، چاق میشم یا خیلییی بشینم جاش درد میشه البته برای من باز بود و بخیه نداشت

ببخشید شما موهای زائد اونجا رو همیشه شیو میکنید؟ دکتر به من گفت باید شیو کنم

ببخشید شما موهای زائد اونجا رو همیشه شیو میکنید؟ دکتر به من گفت باید شیو کنم

آره همیشه شیو میکنم ولی به مرور کمتر شدع برای شما بخیه داشت؟ 

بهترین کار اینه چاق نشید و زیاد نشینید چون پوست خیلی نازک 

لطفا سر به سرم نذارید من لوسم😢😔🥺
آره همیشه شیو میکنم ولی به مرور کمتر شدع برای شما بخیه داشت؟  بهترین کار اینه چاق نشید و زیاد ...

نه بخیه نداشت

قبل جراحی که سوال کردم، دکتر گفت عمل با لیزر هست و باز گذاشته میشه

بعد عمل دیدم گاز استریل گذاشته داخل زخم و چسب حصیری زده روش!

متاسفانه اضافه وزن دارم 😢

یعنی پوست تا ابد نازُک میمونه؟! نمیشه با کرم ترمیم کننده‌ای چیزی این مشکل رو حل کرد؟

البته تا چند روز بعد عمل یبوست شدید داشتم نمیدونم به خاطر ماده ی بی حسی بود یا قرص هایی که تجویز کرد

سلام عزیزم  امیدوارم جواب بدی چون خیلی نگرانم

من ۴ ماه پیش کیست مویی به روش باز عمل کردم

هنوز نمیتونم بشینم یعنی اگه بخوام تکیه بدم که دادم میره هوا

نگرانی من اینه نقطه عمل و اطرافش اصلا درد نداره منتهی دو بند انگشت پایین تر فوق العاده درد دارم وقتی استخون رو فشار میدم و درد اصلی از اونجاست و نمبتونم بشینم . میترسم یه مشکل جدید به وجود اومده باشه کع اصلا میترسم بخاطرش برم دکتر . شما میتونی راهنمایی کنی؟ شما هم اینجوری بودی ظاهرا .