2777
2789

سلام خانما فکر کنین دختر خودتونه و مادرانه کمکم کنین چون این موضوع رو روم نمیشه به مامانم بگم

من هفده سالمه و هفته پیش عقد کردم و نامزدم 28سالشه

ما بعد از عقد رفتیم مسافرت و امروز تازه برگشتیم 

داخل مسافرت از من رابطه میخواست و حرفش این بود که الان خودمون زن و شوهر حساب میشیم و این مشکلی ندارد و طبعشم وحشتتتتتتناک گرمه

اما من نذاشتم اونم گفت تا وقتی آمادگی پیدا کنی میتونم وایسم

بنظر شما اجازه رابطه بدم یا نه 

چون بقیه طبق نصیحتا گفتن داخل عقد رابطه نداشته باشم

مثلاً داخل همکلاسیام که عقد کردن میگن نزار رابطه باشه نکنه می‌خواین شب عروسی بشینین به هم نگاه کنین

حالا شما نظرتون چیه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم به شخصه مخالفم مردا خیلی نامرد شدن و وقتی خرشون از پل گذشت عوض میشن.این نظر شخصی منه🙂

مهم تر از این ببین عرف خانواده تون چطوریه!

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍

درسته زن و شوهر هستین 

ولی بهتره رابطه نداشته باشید 

این دوران برای شناخت همدیگه هست 

ممکنه بعد به مشکل بخورین 

انشالله که خوشبخت شید

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

سلام به نظر من نزاردختر تازه ۱۷سالته استرس بارداری و هزارتا بیماری مقاربتی و عفونت از الان میخای بکشی بعد تازه تلاشی برای زودتر عروسی برپاکردن نمیکنه و خیالش راحته مال خودش شدی. بزار یه کم تشنه ات باشه همه چیتو براش نزار بزار بعد عروسی مطمئن باش هم تو هم اون لذتشون بیشتر میشه.

شناختتون در چه حده ؟ از ادامه زندگی باهاش مطمینی؟ خیلیییییها توی عقد طلاق میگیرن . امیدوارم که شما جزوشون نباشی و خوشبخت بشی اما تا شناخت کامل پیدا نکردی اجازه ندی بهتره . هر چند عرف خانوادگیتون که اجازه مسافرت تنهایی بهتون دادن این مورد رو هم شاید مشکلی نداشته باشن . اما برای خودت میگم . تا عروسی نباید رابطه کامل داشت . خیلی اتفاقا ممکنه بیفته. 

شناختتون در چه حده ؟ از ادامه زندگی باهاش مطمینی؟ خیلیییییها توی عقد طلاق میگیرن . امیدوارم که شما ج ...

هم محلی هستیم یکماه با هم رفتیم گشتیم اخلاقا دستمون اومد بعد عقد کردیم 

واقعا دوستش داررررم وگرنه خیلی راحت باهاش مخالفت میکردم الان دو دلم

حس میکنم اگه نزارم ممکنه نسبت بهم بی حس بشه

بنظرتون همچین اتفاقی ممکنه بیفته؟؟