2777
2789
عنوان

سوال‌دارم راجب به مراحل طلاق

187 بازدید | 9 پست

میخواستم بدونم از لحظه ای که مهر طلاق داخل شناسنامه میخوره عده شروع میشه یا قبلش میری محضر یه ثبت اولیه میکنن بعد سه ماه عده میری مهر میزنن؟؟؟

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای بعد سه ماه اردواج مجدد کنی؟

نه میخوام بدونم کلا برای خودم نیست چون من ۶ماهه طلاق گرفتم مدلشم فرق داشت برای یکی دیگه میخوام بدونم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
از روزي كه ثبت ميشه توي شناسنامه و توي دفتر طلاق..البته اين قانونيشه

شما طلاق گرفتی؟

نه میخوام بدونم کلا برای خودم نیست چون من ۶ماهه طلاق گرفتم مدلشم فرق داشت برای یکی دیگه میخوام بدونم

عده بعد از خطبه طلاق حساب میشه

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
مگ مدل داره؟صیغه طلاق جاری شه اصله دیگه حالا ثبت بشه نشه مهم نیست درسته؟

بله دو‌نوع‌داریم‌رجعی و بائن

عده طلاق ۳ ماه و ده روزه و از روزی که خطبه خونده میشه تا سه ماه و ده روز اجازه ازدواج ندارید بعدش می تونید ازدواج کنید این مدت هم نباید آقای از شما حتا خواستگاری کنه حرامه

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.