2777
2789
عنوان

لطفا بیایید جواب غربالگری اول

45 بازدید | 6 پست

اگه میشه جواب آزمایش غربالگریم رو چک کنید خیلی استرس دارم

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
غربالگریه چی؟

بعد ان تی غربالگری اول

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بعد از ان تی آنومالی نبود؟

آزمایشه عزیزم سونو که نیست 

بعد از سونو ان‌تی 24 ساعت وقت هست انجامش بدی

سلام جواب رو به صورت کامل بفرستید تو سایت دکتر زعیمی تفسیر رایگانشون بهتون میدیم 

لینک نمیشه گذاشت توی گوگل سرچ کنین "غربالگری سایت دکتر زعیمی" زیر مطالب غربالگری کامنت کنین بهتون میگن چطوری ارسال کنین