2777
2789
عنوان

لطفا بیایید جواب غربالگری اول

48 بازدید | 6 پست

اگه میشه جواب آزمایش غربالگریم رو چک کنید خیلی استرس دارم

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
غربالگریه چی؟

بعد ان تی غربالگری اول

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه بعد از ان تی آنومالی نبود؟

آزمایشه عزیزم سونو که نیست 

بعد از سونو ان‌تی 24 ساعت وقت هست انجامش بدی

سلام جواب رو به صورت کامل بفرستید تو سایت دکتر زعیمی تفسیر رایگانشون بهتون میدیم 

لینک نمیشه گذاشت توی گوگل سرچ کنین "غربالگری سایت دکتر زعیمی" زیر مطالب غربالگری کامنت کنین بهتون میگن چطوری ارسال کنین