2777
2789

یه چند روز نفخ شکم درد دارم زیر دلم درد میکنه عین درد پریودی لگنم به شدت گرفته و درد میکنه جوری نمیتونم راه برم رو سینه هام رگ های سبز و ابی پیدا شده سرگیجه فراون دارم و به شدت گرسنم میشه هرچیم میخورم سیر نمیشم😂

اینا علائم بارداری شامل میشن یا ن 

بعد تنبلی تخمدان هم داشتم سابقه کیست هم داشتم که پاره شده بود قرص میخوردم 

اگع چیزی میدونین ممنون میشم راهنمایم کنین

Yas said a good sentence: "If I had no enemies I would have doubted my power

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله که باشی

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

آره 

من باردار بودم اینجوری شده بودم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
الان زود نیست چون تاریخ عادت ماهانم ۱۳ هست 

۱۳ اسفند؟ تااونموقع یک هفته مونده صبرکن پس 

ولی ب علائم نیس انشالله بحق همین شب عزیز باردار باشی ولی بعنوان کسی ک ماه ها منتظره باردار بشه هر ماه کلی علائم داره ولی باردار نیست بت میگم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ان شاء الله که باشی

ایشالله با اینکه سنم خیلی کمه وای به شدت بچه دوستم 🥲 و دکتر بعد از اینکه کیستم پاره شد گفت تنبلی تخمدان داری بچه دار شدنت یکم سخته

۱۳ اسفند؟ تااونموقع یک هفته مونده صبرکن پس  ولی ب علائم نیس انشالله بحق همین شب عزیز باردار با ...

اره 

ممنونم مرسی که راهنمایم کردین