2821
2789
عنوان

طلاق

185 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۸ساله ازدواج کردم یک پسر یک‌و نیم ساله دارم همسرم اخلاق خاصی داره مشاوره قبل طلاق و روانشناس دیگه صحبت کردم گفتن اختلال داره وسواس فکری کمی بدبینی منفی بافی . درخاست طلاق از سمت خودش بود من همه تلاشمو  کردم که برگرده برنگشت خانواده اش هم همینطور.  دیشب با خانوادم رفتیم خونشون با پدرومادرش صحبت کردیم گفتم من نمیتونم خونه مامان بابام بمونم میخام مستقل باشم یا خونه واسم بگیرین یا پسرتون رو بیارین پسش خودتون تا من برم خونه خودم . چون هنوز پروندمون خدمات قضائیه دادگاه نرفته هنوز.  بنظرتون اگه شرایط مالی اوکی باشه تنها زندگی کردن سخت نیست  نگرانم؟ خانوادم گفتن هرجاواست خونه گرفتن ماهم نزدیکت خونه میگیریم

خدایا دامن‌همه منتظرا رو سبز کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسرت پیش پدرشه اسی؟؟

نه پیش خودمه تا ۷سالوحضانتش با خودمه.  هنوز خونه پدرمم دیشب صحبت کردیم با خانوادش خودشون یه آپارتمان دارن گف یکی از مستاجرهارو میگیم بلندشه شما برو اونجا تا ببینیم چیکارمیکنه پسرما پشیمون میشه یا نه

خدایا دامن‌همه منتظرا رو سبز کن
نه پیش خودمه تا ۷سالوحضانتش با خودمه.  هنوز خونه پدرمم دیشب صحبت کردیم با خانوادش خودشون یه آپا ...

خب عزیزم پسرت هست خانوادت پشتت هستن دیگه نگران نباش

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
سعی میکنم . امیدوارم همسرم پشیمون شه از طلاق و بره دنبال درمان خودش

انشالله

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
,اره با بچه کوچیک خیلی معذبم خونه پدرم اذیت میکنه پسرم خانوادم چیزی نمیگن ولی وجدانم ناراحته 

کلا برا کسی که ازدواج کرده ،،یه شب خوابیدن خونه پدری سخته ،،چه برسه به زندگی کردن من خودم هر جا برم بازم شب باید خونه ی خودم باشم ،،گلم برات آرزوی بهترینها رو دارم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»