vini23vanili مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 عنوان برای آرامش روحتون و زندگیتون🌱🌹 49 بازدید | 5 پست چه کارایی میکنین؟چه رویه و راهی رو رفتین که دیگران براتون مهم نباشن؟🌿🌻 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 1402/12/05 | 18:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام۸۰۹۸ترکیده_ عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 3398 خودشناسی کردم و خداشناسی🤤😃 ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
vini23vanili مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 خودشناسی کردم و خداشناسی🤤😃 فکر خوبیه،گاهی یادم میره و راه نفوذ پیدا میکنن...افکار پوچ🥲 خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️
starss عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 5797 ایات قران بصورت عبارات تاکیدی کوتاهپاکسازی ذهن با نوشتنداشتن روتین رسیدگی به سلامتی جسم و ذهن آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
vini23vanili مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3707 ایات قران بصورت عبارات تاکیدی کوتاه پاکسازی ذهن با نوشتن داشتن روتین رسیدگی به سلامتی جسم و ... ممنونم راه های خیلی خوبی رو گفتی☘️❤️ خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️