2777
2789
عنوان

لطفا بیآن بگین من با این شوهر چه کنم

1420 بازدید | 90 پست

شوهرم خیلی رفیق بازه 

اصلا نمیدونم چه کنم 

هر روشی رو امتحانکردم نمیشه ک نمیشه

زیاد مشروب میخوره 

موندم 

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

ساعت ۹ بزارش دم در

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد شبیه داماد ماس 

هیچی عمر خواهر منم عذابه 

دعا کن خدا هدایتش کنه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

خب این که رفیق داشته باشه بدنیست مهم اینه رفتارش چجوریه باهاشون یعنی خیلی راحت رفتار میکنه؟ 

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
مال منم مشروبیه  انقد گفتم نکن آخرش خودمم اهل عمل شدم 😅 متنها مدتیه گذاشتم کنار نماز میخو ...

هروقت توبه کنی از ته دل خدا قبول میکنه ممکنه یکم سختی و مشکلات بیاد سر راهت هیچ وقت از کار خوبی ک کردی پشیمون نشو قشنگم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
برا همون مشروب ،با دوستاش می‌ره. فقط میتونم بگم کاری کن که کنا تو بیشتر بهش خوش بگذره وصبور باش

هرکاری کردم نمیشه بازم میره موندم 

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

صبح میره با رفیق هاش میگرده شب میاد 

خب شماهم اینکارو کن اومد خونه واسش شام نزار 

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·