2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست لطفا کمکم بدید+شات

764 بازدید | 53 پست

سلام دوستان ، بنده توی یه رابطه ای هستم که مدتیه دچار مشکل شدیم 

یعنی هر روز باهم دعوامون میشه و این دعوا ها همش از جانب منه خیلی خیلی گیر میدم و البته اونم فک میکنم بی توجهی میکنه 

اگه زمان برگرده عقب قطعا واردش نمیشدم ولی الان تا اینجاش اومدم و بیشتر سختیارو تحمل کردم 

اوایل هرچقدم گیر میدادم اصلا دعوام نمیکرد و نرم جوابم رو میداد ، یه بیست روزی غیب شدم و هیچ بهش پیام ندادم بعد از برگشتم خیلی خیلی استقبال خوبی کرد و باز من یه دعوا درست کردم و الان میبینم که یهو سرد شده 

مثل یه ادم خسته

سنم کم نیست و ۲۰ سالمه نمیدونم چرا انقدر بچگانه رفتار میکنم 

لطفا خاهرانه نصیحتم کنید که میخام اینبار من تلاش اخرم رو بکنم و خوب بشم و دوباره باهم شاد باشیم 

امروز صبم باز دعوا کردم باهاش بخاطر یه کلیپ بامزه و الان بهش پیام دادم شات هارو میزارم 

بزار پیام رو

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستین شات بزارم؟

تو اون تاپیک من چتهارو دیدم 

بذارید ببینیم باز 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نظرم اینه اینجور رابطه ها اکثرا سرانجامی ندارن سنتم کمه واقعا .تمرکزتو بذار رو پیشرفت خودت و جسم و روحت .

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌