2777
2789
عنوان

خیاط بیشرف لباسمو خراب کرده

1663 بازدید | 65 پست

لباسمو دوخت کرده کمرش هست زیر سینه!

نابود شده بقرآن 

دلم میخواددبشینم گریه کنم 

بکنمش داد و قال؟

نمیدونم چه کنم خانوما 

جایی هست برم شکایتش کنم؟😭

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولشو نده

بقرآن مجید ۴ متر پارچه ازم خواست 

ریده وسط لباسم 

بخدا انقد حالم بده ، سردرد دارم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
اگه تحت نظر اتحادیه است میتونی بری اتحادیه وگرنه باید بری شورای حل اختلاف

بخدا انقد پول پارچه دادم 

همش میگه اصول لباس اینه 

انگار من تاحالا لباس نپوشیدم 

همش عیب میزاره روم 

پولشو نده

نامردیه و مشکل شرعی داره اگه اون آدمه راضی نباشه و باید ب توافق برسن با هم 

بالاخره کارو کرده درسته گند زده 

کلا این داستان خیلی دردناکه و مبتلا به منم بوده ک اینقد میدونم ازش

خانم آقای دکتر

به چه زبانی حرف میزنی ؟ چرا جمله بندیت اینجوریه ؟!

عکس لباس رو بذار ببینم چشه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
پول نده

همین کارو میکنم 

سرم داره منفجر میشه 

خدالعنتش کنه 

بخدا انقد پول پارچه دادم  همش میگه اصول لباس اینه  انگار من تاحالا لباس نپوشیدم  ه ...

میدونه عزیزم

خیاط تو ذهنش یچیزه و شمارو نمیفهمه هرچقدرم خوب باشه وای ب کسی ک بد هم باشه

حق داری واقعا ولی خب تنها راهش همیناست 

خانم آقای دکتر