2777
2789

برادرشوهرم چهارتا پسر داره که فقط یکیشون از پسر من بزرگتره بعد یه بار پسر من جلو کشست بلندش کرد فرستادش عقب گفت احمد(پسر خودش که بزرگتر از همه است) باید جلو بنشینه باید احترام بزاری به بزرگترت 

بعد دیروز پسر من و پسر سومی اون که پیش دبستانیه رو باهم برد جایی پسر خودشو نشوند جلو  . منم امروز که پسرم گفت بهش گفتم سری بعدی برو بشین جلو ( همیشه  شوهرم پسراش صبح زود می‌برشون مدرسه) همیشه پسرش به عنوان بزرگتر تو ماشین‌ها می‌نشینه بعد پسر من فقط دوسال از بزرگش کوچیکتره با بچهای کوچیک اون هم بره بیرون باید عقب بنشینه

بچه بخدا درد من اصلا جلو و عقب نشستن نیست فقط دردم همین بود که پسرمو یه بار پیاده کرد گفت باید عقب بنشینی بزرگتر احترام بزاری 

اونوقت واسه بچه ها خودش اینچیزارو رعایت نمیکنه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن باو بچه ات چیزی گفته بهت؟ ناراحت شده؟

خودم بیشتر ناراحت شدم فقط گفت علی جلو نشست من عقب . منم گفتم عموت که میگه باید به بزرگتر احترام بزاری بزرگتر باید جلو بنشینه چرا حالا خودش رعایت نکرد

حالا ماشین اوناست اشکال نداره

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بنظرم به پسرت یاد بده بیشعوری کس و ناکس نمی‌شناسه  حتی ممکنه بیشعور عموش باشه

فقط از این دلم سوخت که یه بار پسرمو از جلو پیاده کرد فرستا عقب بنشینه که پسر خودش جلو بنشینه 

چرا با خود شوهرت حرف نمیزنی که بهش بگی حواسش بیشتر به پسرتون باشه و از این به بعد پسرتون بشینه جلو پیش خودش؟

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
فقط از این دلم سوخت که یه بار پسرمو از جلو پیاده کرد فرستا عقب بنشینه که پسر خودش جلو بنشینه 

اینجور که معلومه خیلی بیشعوره میفهمم اون لحظه چقدر ناراحت شدی ...😒

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔

اشتیاه میکنید که همه رو باهم میبرید مدرسه

از اونورم باید بذارن نوبتی بشینن چون اون بزرگتره هم همش بشینه جلو پرو میشه و به کوچیکترا ظلم میکنن

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰