2777
2789

سلام 

محبت میکنید این ۲تا سوال رو جواب بدین؟خودم پاسخ دادم برا بچم فقط میخام ببینم درست انجام دادم ؟؟

خدا خیرتون بده 

خدایا شکرت ...
دوستان مساحت رو لطفا جواب بدین شکل دوم ؟

عزیزم برای سوال دوم شکلو طوری خط بکش که شکل درست حسابی بده مثلا مربع،مستطیل

بعد محیط و مساحتشونو حساب کن

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای سوال دوم شکلو طوری خط بکش که شکل درست حسابی بده مثلا مربع،مستطیل بعد محیط و مساحتشونو حس ...

دقیقا همین کار کردم برا مساحت ولی چون شکل پایین اومده نمیشه محیط حساب کردم شد ۳۶ 

ولی مساحت شکل ها مربع و مستطیل نمیشه

خدایا شکرت ...
دقیقا همین کار کردم برا مساحت ولی چون شکل پایین اومده نمیشه محیط حساب کردم شد ۳۶  ولی مساحت شک ...

برای هم محیط و هم مساحت باید اینکارو انجام بدی

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

سوال دوم مساحتش میشه46