2777
2789
عنوان

انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم.امروز روز دوازدهم بود.فردا میرم دعا کن واسم.هیچ امیدی ندارم.همش حس پریودی دارم🥺

ان شاالله که مثبتی ناامید نباش منم دفعه ای که واقعا امیدی نداشتم مثبت شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ان شاالله که مثبتی ناامید نباش منم دفعه ای که واقعا امیدی نداشتم مثبت شدم

بعید میدونم.چون پاهام خیلی درد میکنه و نزدیک پریودیمم هست.چون تخمدون هام pco هستن بعضی وقتا چند روز عقب و جلو میشه.ولی امشب دیگه مطمئنم‌ منفیه😔

بعید میدونم.چون پاهام خیلی درد میکنه و نزدیک پریودیمم هست.چون تخمدون هام pco هستن بعضی وقتا چند روز ...

نا امید نباش اگه خدا بخواد حتما میشه ربطی به تعدادو دفعه چندمم نداره استرس و از خودت دور کن که سمه

نا امید نباش اگه خدا بخواد حتما میشه ربطی به تعدادو دفعه چندمم نداره استرس و از خودت دور کن که ...

آره واقعا خدا بخواد میشه.امیدوارم تو این راه خیلی عذابم نده.وقتی بچه دار شم که هنوز جوون باشم و سالم نه یه مادر مریض و افسرده🥺

بعید میدونم.چون پاهام خیلی درد میکنه و نزدیک پریودیمم هست.چون تخمدون هام pco هستن بعضی وقتا چند روز ...

آزمایش دادی عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه عزیزم.رفتم گفتم روز سیزدهمه گفتن دو روز دیگه بیا.اگه پریود نشدم میرم بهتون خبر میدم.مرسی که پرسید ...

پریود که نمیشی عزیزم چون پروژسترون مصرف میکنی

ان شاالله مثبتی