2777
2789
عنوان

کاهش وزن

174 بازدید | 24 پست

خانما بیاید تجربه کاهش وزنتون رو بگید

چی بخورم چی نخورم و اینکه باشگاه میرم*

۶۱ کیلوام با ۱۶۰ قد

که دکتر گفته باید از ۵۵ بالا نری اخه زانو هام درد میگیرن وزنم که میره بالا

قبلا چندین بار تجربه کاهش وزن داشتم حتی در حد ۱۵ کیلو ولی الان نمیدونم چرا اب نمیشنننن چربیای عوضی😒

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۵با قد۱۶۵ دوست دارم لاغر شم نمیتونم منم یک سال باشگاه گرفتم ۶کیلو کم کردم فقط

واییی میدونی مشکل دیگه هم دارم من جدیدا

خیلی پرخور شدم اصلا هی هوس چیزای چرت و پرت میکنم نمیتونمم جلو خودمو بگیرم

عصبی میشم وقتی گشنم میشه ای خداااا کاش یچیزی باشه آدم بخوره به تا شب گشنه نشه دگ

نون وبرنج روبه حداقل برسون آهسته غذابخور ازکالری شماری استفاده کن ورزش هم اگه بکنی خیلی زودتراثرداره

ماکارونی کلا حذف کردم دکتره گفته برنج حذف کنی موهات میریزه اخه🥲

اخ اخ دقیقا منم. الان نودل با پنیر پیتزا فراوان خوردم😐

🥲نگو نودل به بابام گفتم بمیرمم نگیره 

الان چند وقته هوس کردم بزور دارم خودمو کنترل میکنم🥲😐

ماکارونی کلا حذف کردم دکتره گفته برنج حذف کنی موهات میریزه اخه🥲

قند و شیرینی را از برنامه غذاییت حذف کن من تو ۳هفته ۲/۵کیلو کم کردم 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
در حد یه کفگیر میخورم جدیدا🥲با روغن بخورم یا بدون روغن

ببین من پارسال 25کیلووزن کم کردم همه چی هم خوردم حتی کله پارچه نکته اینجاس که آروم غذابخوری ومیزان کالری هم کمترازنیازروزانه باشه حوصله هم داشته باش هیچکس یه روزه کم نمیکنه