2777
2789

ما خوب تاحالا دخالت نکردیم و الان چند ساله یبارم دعوا نکردیم باهم خیلی هم صمیمی و رفیقیم😎💚

لایک نکن خواهر منننن  

منم باهردوش خوبم

هم زن داداشام هم خواهرشوهرام

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداش؟!!داداشم 9 سالشه

خواهر شوهر هم خوب بعضی وقت ها که کار داره بچه هاشو نگه میدارم 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

خواهر شوهر ندارم. ولی با مادر شوهرم خیلی صمیمی هستم

نامزد داداشم ۱۵ سالشه. خیلی ناشی و بد رفتار میکنه. واقعا نمیتونم درکش کنم

سعی مبکنم زیاد باهاش روبه رو نشم. فقط یلام کنه جواب مبدم همین

خواهرشوهرام و انگار خدا دست کشیده روشون که خوش قلب باشین یعنی یه بار اینا نشد الکی بحث کنند مثل خواهرام عزیزن 

زن داداشام هم با اولی یه کم چالش داشتیم که صد اااالبته مقصر خودمون بودیم اما هر دوشون برای برادرام بهترینند خدا حفظشون کنه فرشته ان به خدا 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

با هر دو خیلی رابطه ی خوبی دارم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

با زن داداشم عالی  کاری بهشون ندارم همیشه هم حواشو دارم بهش محبت می کنم عزیزم جانم از دهنم نمی افته اونم عالی شهرستان هستن و هر بار میاد یا میرم یه عالمه سوغاتی برام میزاره هی زنگ میزنه که بیا اینجا کارای فریزرت رو بکن خودشم خیلی کمک میده بهم من دست خالی نمیرم برای بچه هاش کادو میخرم شام با هم میریم بیرون و.....جوری که مادرش هم منو خیلی دوست داره و بهم محبت میکنه ینی مادرش عمل کرده بود هم دیدنش رفتم هم هر روز براش زنگ میدزم 

خواهرشوهرم فوق العاده حسود هست به طوری که همه فامیل از دستش آسین انقدری که مادرشوهرم هیچ کاری برای من نکرد گفت فلانی حسودیش میشه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................