2777
2789
عنوان

رابطتتون با زنداداش و خواهرشوهرتون چطوریه😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 45 پست

یدونه زنداداش دارم ک اونم ۱۵سال ازم بزرگتره حکم مادرمو داره تاالان هیچی حرفی بینمون نشده ینی بخاطر سنش اینجوری جاافتاده از داداشمم بزرگتره واقعا هیچ حرفی نمیشه زد

اما با جفت خواهرشوهرام قطع رابطه کردم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خواهرشوهرم خوبیم سنگین و رنگین زنداداشم کوچیکه رو دوست دارم حالم از بزرگه بهم میخوره از ریخت کثیف و بی سوادش

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

من ی مدت صمیمی شدم پررو شدن زیادی دیگه بدم میاد ازشون خودمو میگیرم نظرشونم مهم نیست

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
از اون دختر ۱۵ ساله جز این انتظار نمیره 

دقیقا

ماهم اندازه یه بچه نگاش میکنیم

وگرنه کاراش ایقد روو مخه. که  هرکی بود روزی دهبار باهم بحثش میشد

مثلا. جلو کلی  مرد پیر جوون.  که نشستن فوتبال میبینن میره دوتای پای داداشمو باز میکنه میشینه وسط پاش 😆

نزدیک ۱۵سال هست عروسشون هستم خداروشکر تا اینجا باهم خوب بودیم همیشه گفتم هنوزم میگم خواهرشوهرام خانم هستن واقعا آدمای خوبی هستن چند بار ک خواهرشوهر کوچیکم ب اسم خواهر صدا زده‌م😁😁😁واقعا هم من مث خواهرام‌ دوستشون دارم و بچهاشون بچه‌های خواهرام هستن انقد ک برام عزیزن،ان‌شاالله تا آخر هم باهم خوب هستیم 

چار سالی هست ک زنداداش دارم خداروشکر باهم خوب بودیم تا جایی ک پیش فامیلاش گفته بود مادرشوهرم و خواهرشوهرام خوبن 🤗🤗

دو دفه هم تولدش بود سورپرایزش کردیم 🥳🥳🥳دفه دوم اشک شوق ریخت😂😂خونه ما مهمون بودن تو اتاق داشت لباساش رو مرتب میکرد بیاد پیش ما پشتش ب ما بود کیک ب دست رفتیم تو اتاق براش شعر تولد خوندیم کلی ذوق زده شد😅😍😍

ب مادرمم همون اول گفتم خودت عروس بودی ،دوست داشتی چطوری باهات رفتار کنن،همونطوری باش با عروست

بنظر میاد خودتون بیشتر فرشته باشین با این تعاریف

ممنون عزیز لطف دارین 

اما من خودم قبول دارم ما خانواده پرچالشی هستیم چون خیلی احساساتی عمل میکنیم 

ولی همین که زنداداشام انقدر هوای برادرامو دارن خیلی برام با ارزشه 

البته اینم بگم من همیشه طرف زنداداشام هستم 😎داداشم همیشه میگه تو خواهری یا یزید😂

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دقیقا ماهم اندازه یه بچه نگاش میکنیم وگرنه کاراش ایقد روو مخه. که  هرکی بود روزی دهبار ...

بنده خدا خب سنش کمه 

دختر من ۱۳سالشه ی موقع ها ی کارایی می‌کنه ک باهم بحثمون میشه 😰😰😰

اون بنده خدا ک دیگه کلا از ی خانواده دیگه و ی تربیت دیگه‌س 

یکم باهاش مدارا کنید ان‌شاءالله ک درست بشه 

خوشبخت باشن 

اگر دوست داری جواب بده ،داداشت چند سالشه؟

دختر گرانبهایی که تو سایت معروفه، شمایید🤩😀؟؟

به خاطر تاپیک های سال 97، زیاد تگ میکنن و معرفی ام میکنن کاربرها...

اگر اونها مدنظر شماست، بله همون کاربر هستم ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...