2777
2789

پریود بودم حالم بهم خورد از اون موقع حس کردم اینجوری شدم گیج و منگم چند نفر حرف میزنن همش حس میکنم اونجا نیستم یا وسواس گرفتم نسبت به کلمات حس میکنم باید کلمه هارو هجی کنم 😔نمیدونم رفتم دکتر عمومی ک هم طب سنتی بود هم عمومی بهم قرص آهن داد و سرم و آمپول نوروبیون هم زد چند روزه الان میخورم قرص آهن با گرمی ولی همچین حس تغییر نمیکنم ینی یه روز خوبم یه روز باز این حس دارم افکار منفیم زیاده ممکنه از آهن باشه بعد چند هفته جواب میده آهن؟ 

یا برم روانپزشک؟ دارو های روانپزشک بد نیست؟ 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
آره برو مگرنه بدتر میشه  کدوم شهری

چرا بدتر ینی از آهن نیست آخه چشامم سیاهی میره؟ ولی یطوریم انگار ترسیدم از چیزی مغز دوست مامانم کوچیک شده از اون موقع هم ترسیدم اومدم مطالب منفی خوندم 😔قوچانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیماری روانی که یه شبه به وجود نمیاد این یه مشکل دیگه است

چه مشکلی؟ آخه همش دلم میخواد کلمه هارو چند بار تکرار کنم ینی وسواس نیست؟ یا از آهن؟ 🚶🏼‍♀️

یعنی قبلا هیچ رفتار وسواسی نداشتی بعد ییهو اینجوری شدی؟

چرا داشتم ولی کم بود خیلی پریود بودم حالم بهم خورد از اون موقع اینجور شدم میتونه از کمبود آهن یا دی باشه؟ 

چرا داشتم ولی کم بود خیلی پریود بودم حالم بهم خورد از اون موقع اینجور شدم میتونه از کمبود آهن یا دی ...

چی بگم والا...اگه قبلا هم وسواس داشتی خوب پیگیری کن

چون وسواس خود به خود بهتر نمیشه. تازه بدتر هم میشه

دیروز داشتم یه فایلی در مورد وسواس گوش میکردم خیلی جالب بود. اگه میخوای بهت آدرس بدم برو گوش کن

خب دارو های روانپزشکی بد نیست؟ 

ببین اولا میری دکتر ببینی تشخیص چیه دارو چیه عوارضش چیه بعد تصمیم میگیری. نمیشه که همینجوری ندونسته بگی داروهای روانپزشکی بدن

بعد اینکه کلا توی هرکاری باید مثبت و منفی رو بسنجی ببینی کدوم میچربه. خوب هر دارویی یه عوارضی داره. اون بیماری هم که براش رفتیم دکتر یه مشکلات و عوارضی داره برامون ایجاد میکنه باید ببینیم کدوم بدتره

ببین اولا میری دکتر ببینی تشخیص چیه دارو چیه عوارضش چیه بعد تصمیم میگیری. نمیشه که همینجوری ندونسته ...

😭😭دکتر طب سنتی هم بهم گفت گرمی بخور من مغز دوست مامانم کوچیک شده فراموشی گرفته دیدمش ترسیدم اومدم خونه فکرای منفی کردم حالا از اون موقع حس گیجی دارم به صدا ها هم حساس شدم