2777
2789

سلام عیدتون مبارک🌹

مامانای گل خانمای عزیز ۳ماهه ازخونه زندگیم دورم بخاطر ویارشدید الان شکر خدا رو به بهبودم اما هنوز خوب نشدم و احتیاج به مراقبت دارم نمیتونم برم خونه خودم و خونه داری کنم  اگه تجربه ای دراین باره دارید بگید که چندهفته ویارتون خوب شد من الان بیست هفتمه باناویدوکسین شکر خدا بهترم 😊اما سرپا نیستم همش خوابیدم معدم به هم ریخته س سرگیجه تپش قلب ولرزش بدن دارم 

خانما امشب شب حاجت رواییه توروخدا به حرمت این شب منو فراموش نکنین برام دعاکنین شاید دعای شما عزیزان گرفت قربونتون برم محتاج دعاوتجربه هاتونم ازم دریغ نکنین دعاکنین منم قبل عیدی برگردم سرخونه زندگیم شب عید بالا سرزندگیم باشم انشاءالله خداگره ازکارتون برداره🥺 انشاءالله اقا امام زمان نگاه به دلتون بندازه❤️

عزیزم انشاالله هرچه سریع تر بهتر باشید  شما ک باردارید برای من دعا میکنید زندگیم از هم نپاشه&n ...

انشاءالله زندگیت جوری جوش بخوره به شوهرت وصل شی که یادت بره این روزا رو به حق همین شب عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا مشکلت حل بشه عزیزم  میشه لطفا برای جدایی پدر و مادرم دعا کنید ؟ ایشالا هر چی هست خیر تو ...

انشاءالله هرچی خیره پیش بیاد براتون کسب کارحلال وپربرکت نصیب پدرتون شه

مرسی عزیز دلم ایشالااا هر چی از خدا میخای بهت بده  شما بارداری واقعا ایشالا دعات بگیره

دعام میگیره فقط واسه خودم نمیگیره😓 انشاءالله دعای شماهم درحق من بگیره یه روز صب پاشم ببینم هیچ مشکلی ندارم😍

انشاءالله هرچی خیره پیش بیاد براتون کسب کارحلال وپربرکت نصیب پدرتون شه

انشاا... حالت بهتر بشه نی نیو تو بغل بگیری کاشکی به منم بگن الان حامله ی خیلی دلم شکسته انگاری خدا منو دوست نداره ارزومه دوباره حامله بشم

انشاا... حالت بهتر بشه نی نیو تو بغل بگیری کاشکی به منم بگن الان حامله ی خیلی دلم شکسته انگاری خدا م ...

منم ناامیدبودم ازباردارشدنم اماخداخواست و شد اما انقد ویار اذیتم کردو انقد ناشکری کردم که نگو انشاءالله شمام به زودی زود باردارشی بدون ویار با نی نی سالم انشاءالله 

منم ناامیدبودم ازباردارشدنم اماخداخواست و شد اما انقد ویار اذیتم کردو انقد ناشکری کردم که نگو انشاءا ...

به خدا حاضرم ویار داشته باشم فقط الان بگن حامله ی اینقدر دلم شکسته دلم میخاد تنها باشم گریه کنم از خدا خیلی ناراحتم 

به خدا حاضرم ویار داشته باشم فقط الان بگن حامله ی اینقدر دلم شکسته دلم میخاد تنها باشم گریه کنم از خ ...

نه نگو بخدا ویاری من داشتم همه میگفتن برو سقطش کن.انشاءالله باردار میشی گلم به زودی