2777
2789
عنوان

سفره خریدم ،بو میده،🥴

315 بازدید | 13 پست

سفره خریدم ،چند روزه تو حیاط ،روی طناب پهن کردم بوش بره ،کمتر شده ،ولی هنوز بوی بدی میده ،مثل بوی نفت ...چکار کنم؟!

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

بشورش بذارش آفتاب بخوره

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دوبار قشنگ بشورش بعد پهن کن،میره

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بشورش بذارش آفتاب بخوره

بزرگه  ۴ متره ،چجوری بشورمش

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
باورت میشه عاشق اون بو ام

مثل دختر می، اونم از بوی نفت و رنگ و اینجور چیزا خوشش میاد

آره چون نوعه اینطوریه بزار باشه چند وقت تو آفتاب نزار میپوسه

تو سایه پهن کردم

واقعا نشستیش؟؟؟خوب میگی حیاط داری پهن کن کف حیات و با اسکاج و پودر لباسشویی بشور و پهن کن تو آفتاب.

،🫣🥴سخته ،🫣

تو حیاط که سخت نیست.من آپارتمانم مجبورم توحمام بشورم واقعا تو حمام سخته

آره. تو حموم خیلی سخته ...ولی میشورمش ،دلم ور نمی داره دست فروشنده بهش خورده