2777
2789

اگر بزنم بعد از 1ی 2 سال کارم میگیره ب نظرتون؟ مثلا بلوز شومیز یا تاپ یا شال و... یکی از اینا رو میخوام بفروشم؟ حدود 50 تومنم میخوام سرمایه بزارم... ب نظرتون انجام بدم؟ میترسم الکی وقت و سرمایه م بره

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

عزیزم موفق باشی منم یه مدت فکرم درگیرش هست دیگه تصمیم گرفت پیچ شال و روسری بزنم از بعد عید انشالله 

من با پنج تومن می‌خوام شروع کنم نمی‌دونم بشه یا نه ولی توکلم به خداست 

قبلا تجربه داشتی شما

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=61xnkg

عزیزم موفق باشی منم یه مدت فکرم درگیرش هست دیگه تصمیم گرفت پیچ شال و روسری بزنم از بعد عید انشالله&n ...

من مغازه پوشاک داشتم ولی تجربه آنلاین شاپ نه 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم توفکرشم خیلی کلی آدم ازاین راه پول در میارم ولی اوایل ممکنه کم بفروشیم یا اگه فروشت از پیج اینستا باشه بخاطر فالوور کم اعتماد نکن پایان ولی درکل شغل خیلی خوبیه من خودم به شخصه 90درصد خریدم اینترنتی هست

اینستاگرام داری چقدر فالو داری خودش هم از کم شروع کن۳تا۴تومان

نه دیگه همه چيز از اول باید شروع کنم

منم توفکرشم خیلی کلی آدم ازاین راه پول در میارم ولی اوایل ممکنه کم بفروشیم یا اگه فروشت از پیج اینست ...

ب نظرت چقدر طول میکشه میانگین ک کارم رو دور بیوفته؟ به یه میانگین درامد ثابت برسم؟

ب نظرت چقدر طول میکشه میانگین ک کارم رو دور بیوفته؟ به یه میانگین درامد ثابت برسم؟

بستگی به خودت داره شما باید تبلیغات بدی فالوات بالابره

جنسات باکیفیت باشه که مشتری خرید راضی بود دوباره سفارش بده ارسالت سریع باشه مثلاً من یه لباس سفارش دادم اشتباه فرستادن مشهد درصورتی که من لرستانم بعد 4هفتع باپیگیری زیاد رسید دستم بااینکه جنسش فوق العاده بود ولی دیگه سفارش نمیدم ازاون پیج 

یک سال اول خاک خوریه به نظرم 

من یه مدت لوازم آرایشی داشتم بدک نبود دو سه ماهه به فروش میرسی ولی ممکنه اولش فروشد کم باشه رفته رفته بهتر میشه 

تبلیغ هم اصلا نده فایده ندارد برای پیج نوپا با ریلز باید بیاری بالا پیچو چندتا از اینای که هندلینگ می‌کنند پیج و فالو من ببین چی میگن یاسین مصدق خوبه معین فرجی هم خوبه 

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=61xnkg

بستگی به خودت داره شما باید تبلیغات بدی فالوات بالابره جنسات باکیفیت باشه که مشتری خرید راضی بود دو ...

آره خدا کنه ک خدا کمک کنه به همه مون و پشیمون نشم

من یه مدت لوازم آرایشی داشتم بدک نبود دو سه ماهه به فروش میرسی ولی ممکنه اولش فروشد کم باشه رفته رفت ...

لوازم آرایش مثلا چقدر حدودا سودت بود چرا ادامه ندادی؟ 

لوازم آرایشی ب خاطر تاریخ مصرفش ب نظرم یکم سخته

سلام گلم میدونم ربطی نداره ولی یه سوال تاپیک ترازو رو دیدم میخواستم ببینم شما چه مارکی گرفتین و راضی هستین؟ 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

سلام گلم میدونم ربطی نداره ولی یه سوال تاپیک ترازو رو دیدم میخواستم ببینم شما چه مارکی گرفتین و راضی ...

سلام عزیزم ترازو من مارک burerr گرفتم مدل آنالوگ 

دیجیتال نیست 

تو سایت دیوار پیدا کردم و دقیق هم هست