2777
2789
عنوان

با این خواستگار ازدواج میکنید؟

599 بازدید | 55 پست

من 24 سالمه همیشه دوست داشتم عاشقانه ازدواج کنم و از ازدواج سنتی خوشم نمیومد ولی هیچ پیشنهاد آشنایی خوب و جدی نداشتم تو این سالها فقط یک نفر تو دوران دانشجویی بهم پیشنهاد داد که اصلا معیارای من و نداشت با این که اخلاق و ظاهرم خوبه ولی هیچ وقت دیده نشدم الانم با این که دو سه سال از دانشگاه میگذره و شاغلم همکارم عاشق من شده و به شدت از لحاظ اخلاقی ایده آله و درآمد مناسبیم داره ولی 10 سال ازم بزرگتره که این مسئله باعث تردیدم شده ولی به شدت خودش و از لحاظ رفتاری پیشم ثابت کرده نمیدونم چیکار کنم با همین آقا ازدواج کنم یا صبر کنم ؟ با این که تا الان هیچ پیشنهادی نداشتم ممنون میشم کمکم کنید

صب کن  ببین چن وقت دیگه حست بهت چی میگه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم به شخصه با این فاصله سنی موافق نیستم حالا معیار هر کسی فرق داره ، ولی به نظر من عجولانه تصمیم نگیر هنوز خیلی فرصت برات هست ، هر چی هم بگذره مطمئن باشه مورد های بهتری سر راهت قرار میگیره و معیار های خودت هم بهتر و پخته تر میشه 

ازدواج کن بره  هر چی بالاتر بری کیفیت میاد پایین تر

همیشه اینجوری نیس 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم