2777
2789

من 24 سالمه همیشه دوست داشتم عاشقانه ازدواج کنم و از ازدواج سنتی خوشم نمیومد ولی هیچ پیشنهاد آشنایی خوب و جدی نداشتم تو این سالها فقط یک نفر تو دوران دانشجویی بهم پیشنهاد داد که اصلا معیارای من و نداشت با این که اخلاق و ظاهرم خوبه ولی هیچ وقت دیده نشدم الانم با این که دو سه سال از دانشگاه میگذره و شاغلم همکارم عاشق من شده و به شدت از لحاظ اخلاقی ایده آله و درآمد مناسبیم داره ولی 10 سال ازم بزرگتره که این مسئله باعث تردیدم شده ولی به شدت خودش و از لحاظ رفتاری پیشم ثابت کرده نمیدونم چیکار کنم با همین آقا ازدواج کنم یا صبر کنم ؟ با این که تا الان هیچ پیشنهادی نداشتم ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم ۲۴ سال سنی نیست . منم و همسرمم با هم ۸ سال یا ۷ سال تفاوت سنی داریم مشکلی نداریم با ه ...

آره عزیزم میدونم سنی نیست ولی الان دیگه تو همسن و سالای ما همه با یکی دوستن و آدم سینگل دیگه اصلا پیدا نمیشه همه برای خودشون یکی و دارن و خیلی از پیشنهاد ها به خاطر این فکر اصلا داده نمیشه

با هم تفاهم دارین ؟راضی هستین؟ از لحاظ ظاهری مشخصه؟

آره خوبیم ولی خب مشکل که تو همه زندگی ها هست 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
۱۰ سال خوبه بستگی داره از نظر عقلی هم سطح باشید که اونم تا نبینم نمیتونم بگم برید با هم مشاوره تست ...

من روحیه آرومی دارم و ایشون نسبت به من خیلی برونگرا تر و پر انرژی تره واسه همین وقتی کنار هم وقت میگذرونیم بهمون بد نمیگذره ولی بله برای ازدواج حتما مشاوره میخوایم بریم، ممنون از راهنماییت عزیزم

این اختلاف سنی رو به شخصه برا خودم نمی‌پسندم اما این که اگر الان جای تو بودم چه تصمیمی می‌گرفتم رو و ...

آره منم ترجیح خودم تا 7 سال بوده ولی چون از بقیه لحاظ ایده آله میگم از کجا معلوم شاید بعدی 5 سال بزرگتر باشه ولی ایده آل نباشه مثل این مورد

به نظرم مورد خوبیه بیشتر باهاش صحبت کن و ببین با معیارهای شما نزدیک هست یانه و با توجه به اینکه ۱۰ س ...

خیلی دوسم داره و برای خوشحالیم واقعا تلاش میکنه از لحاظ اخلاقی هم تو این دو ماهی که با هم هستیم واقعا چیز بدی ندیدم ازش و واقعا ایدا آله رفتاراش 

اون که بله تو زندگی زوج همسن و سالم هست

آره هست عزیزم ولی ازدواجای الان دیگه اختلاف سنی ها زیاده

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
آره هست عزیزم ولی ازدواجای الان دیگه اختلاف سنی ها زیاده

آره اکثرا میبینم  ، دلمم نمیاد مورد خوب و به خاطر سن رد کنم چون تضمین نیست که مورد بعدی سنش کمتر باشه یا اخلاقش مثل ایشون خوب باشه یا نه