2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی

66 بازدید | 11 پست

یه جای خوب با قیمت مناسب که مدلای قشنگ داشته باشه برای مانتو معرفی میکنید؟

میخوام تعداد زیاد بگیرم برا همین قیمت مناسب خیلی مهمه🤣🤣🤣🤣

اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻‍🎓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب بودجه تون داره  هم ۱۷ شهریور هس  هم طلاب و ایثار  هم امامت و خیابون ریس&nb ...

کجا تنوعش بیشتره 

بستگی ب بودجه تون داره  هم ۱۷ شهریور هس  هم طلاب و ایثار  هم امامت و خیابون ریس&nb ...

ایثار که هیچی پیدا نمیشه، ببخشیدا ولی خیلی آشغاله مدلاش

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
کجا تنوعش بیشتره 

راسته خیابون ایثار پر مانتو فروشیه . حدود ۳۰۰ تا مغازه تنوعشم زیاده . اگ از لحاظ قیمتی میخاین . تو راهنمایی و امامتم هس ولی قیمتا بالاتره

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

راسته خیابون ایثار پر مانتو فروشیه . حدود ۳۰۰ تا مغازه تنوعشم زیاده . اگ از لحاظ قیمتی میخاین . تو ر ...

مرسییییییییییییی

ایثار که هیچی پیدا نمیشه، ببخشیدا ولی خیلی آشغاله مدلاش

خب میگم دیگ بستگی ب بودجه طرف داره ایشون تعداد میخان اونجا بهتره . وگرن من مانتوهامو از ۱۷ شهریورمیگیرم . پاساژ آسمان کیمیا افشار رضا و مانتو ملکی و اکسون

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤