یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم ۲۸ ولی بدتر از توام تالا با سگم تو رابطه نبودم باورت میشه .. 😂😂 میخام بگم ک پاستوریزه ام و خجالتی نیستم درونگرام و خیلی با جمع حال نمیکنم تو هم مثل منی فک میکنم باید از اون حاشیه امنت بزنی بیرون مشتی یکم با ترسات مواجه شی بری تو دلش
خجالتی بودن خیلی مبحث پیچیده ایه چون این تو بچه گی انقد تکرارشده احساس شرم بهت دادن که الان اعتمادبنفس نداری بنظرم از یه روانشناس خوبکمک بگیر من خودم دوسال کلاس رفتم میدونم چقددشرم به اصطلاح عامیانه خجالتی بودن میتونه عزت نفسو پایین بیاره
خجالتی بودن خیلی مبحث پیچیده ایه چون این تو بچه گی انقد تکرارشده احساس شرم بهت دادن که الان اعتمادبن ...
من تو موقعیت خیلی خوبیم وضعیت مناسب ارتباط اجتماعی خوب ولی رابطه اخه نمیدونم از کجا با کی شروع کنم احساس خجالت دارم نکه بگم نداشتما داشتم ولی از باز شروع کردنش نمیدونم
فن بیان فقط مربوط به صحبت کردن نیست ترکیبی از گفتار و غلبه بر کم رویی و ارتباط کلامی به دور از خجالت و خیلی چیزهای دیگه س . هم بزرگسال داره هم نوجوان و کودک من دخترم رو دقیقا برای خجالتی بودن فرستادم