2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

23 آدمیم که همش سرش تو کار باره

منم ۲۸ ولی بدتر از توام تالا با سگم تو رابطه نبودم باورت میشه .. 😂😂 میخام بگم ک پاستوریزه ام و خجالتی نیستم درونگرام و خیلی با جمع حال نمیکنم تو هم مثل منی فک میکنم باید از اون حاشیه امنت بزنی بیرون مشتی یکم با ترسات مواجه شی بری تو دلش

خجالتی بودن خیلی مبحث پیچیده ایه چون این تو بچه گی انقد تکرارشده احساس شرم بهت دادن که الان اعتمادبنفس نداری بنظرم از یه روانشناس خوبکمک بگیر من خودم دوسال کلاس رفتم میدونم چقددشرم به اصطلاح عامیانه خجالتی بودن میتونه عزت نفسو پایین بیاره

منم ۲۸ ولی بدتر از توام تالا با سگم تو رابطه نبودم باورت میشه .. 😂😂 میخام بگم ک پاستوریزه ام و خجا ...

بنظرم همینه میگه ولی بقیه از کجا اشنا میشن شروع میکنن 

خجالتی بودن خیلی مبحث پیچیده ایه چون این تو بچه گی انقد تکرارشده احساس شرم بهت دادن که الان اعتمادبن ...

من تو موقعیت خیلی خوبیم وضعیت مناسب ارتباط اجتماعی خوب ولی رابطه اخه نمیدونم از کجا با کی شروع کنم احساس خجالت دارم نکه بگم نداشتما داشتم ولی از باز شروع کردنش نمیدونم

بیانم خوبه مشکلی نداره خوب صحبت میکنم

فن بیان فقط مربوط به صحبت کردن نیست ترکیبی از گفتار و غلبه بر کم رویی و ارتباط کلامی به دور از خجالت و خیلی چیزهای دیگه س . هم بزرگسال داره هم نوجوان و کودک من دخترم رو دقیقا برای خجالتی بودن فرستادم

من تو موقعیت خیلی خوبیم وضعیت مناسب ارتباط اجتماعی خوب ولی رابطه اخه نمیدونم از کجا با کی شروع کنم ا ...

از رابطه های مجازی شروع کنید ... 

یه مدت صحبت کنید دست تون میاد چه جور با دخترا رفتار کنید 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨