2777
2789

اصلا مشکلی هم نداشتیم اتفاقا خیلی روابطمون باهم خوبه 

ولی از وقتی رفته دیگه نمیاد پیشمون

منم خودم پامیشم میرم خونشون بعضی وقتا ولی انگاری یچیزی میلنگه

یعنی شوهرش زورش کرده؟؟

یا گفته رفت و امد نکن اخه خیلی تعصبیه

خیلی دلم براش تنگ شده

نمیدونم چیکار کنم

به سرم زده زنگ بزنم شوهرش بگم این چه وضعشه

ماه پیشونی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شوهرش چیزی نگو ک تنش ایجاد میشه 

شاید خواهرت درگیر زندگیه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یکی میگفت خواهرم نمیاد خونمون

فکر می‌کرد شوهرش نمیذاره یا هروقت هم میخواستن برن میگفت نه فعلا شوهرم از سر کار میاد و خلاصه بهانه روی بهانه

چندوقت پیش مشکلی پیش اومده بود شوهرش زنگ زده بود با خانواده اینها صحبت کنه حرفش پیش اومده بود گفته بود دخترتون میگه من از خانواده ام متنفرم

خلاصه اینها هم دیگه نمیرن و زنگ نمیزنن

هرچند این چندوقته ارتباط یک طرفه بود از طرف اینها که اون هم داره به صفر میرسه 

شما به خودت نگیر حرف منو

ولی بذارید خودشون بگن بعدا. حتی اگه شوهرشم تعصبی باشه که نمیاد به شما بگه. مخصوصا الان اول ازدواج 

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

یکی میگفت خواهرم نمیاد خونمون فکر می‌کرد شوهرش نمیذاره یا هروقت هم میخواستن برن میگفت نه فعلا شوهرم ...

اخه رپابطمون باهم به قدری خوب بود که زیانزد همه‌بودیم‌تو فامیل

نمیدونم چی شده

خیلی ناراحتم 

امید وارم زمان مشخص کنه برام

ماه پیشونی