2777
2789
عنوان

من دیگه کم اوردم😭

357 بازدید | 21 پست

یعنی تو دنیایی به این بزرگی یه کاری نیست برا من خونه دارم شوهرم سرکار نمیره دنبال کار مجازیم که همش کلاهبرداری از اب درامده به اتیش زدم زده به سرم دیگه خودمو بکشم راحت شم دلم واسه بچه هام میسوزه 

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنلاین شاپ بزن بیا تاپیک آخرم اگر مشارکت کنن درباره همینه

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
مجبور بودی بچه بیاری ؟؟

قبلش میفرفت الان ۲ سالی نمیره

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

عزیزم من خواهرم شاید بتونه کاری برات انجام بده دوست داری بهش میگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
دیگه وقتی از شوهر بیکار و بی عرضه هی بچه اوردی ما چی بگیم بهت 

قبلش میرفت الان ۲ سالیه نمیره

عزیزم من خواهرم شاید بتونه کاری برات انجام بده دوست داری بهش میگم

واقعا راست میگی 

میتونی ترشی درست کنی سبزی تو خ نه بفروشی خیلی کارش خوبه

محیط کوچیکه نمیشه

مجبور بودی بچه بیاری ؟؟

همه وقتی یکی گله میکنه اینو میگن مجبور بودی بچه بیاری عزیزم فرض کن دور از شما ی زندگی عالی داری و جایی  خابی ی بچه رو حس میکنی ایا از فرداش خبر داری؟ معلومه ک نداری و بچه دار میشی دست بالت بسته میشه  هزارو یکی مشکل تو زندگیت پیش میاد که ی روزایی کم میاری حالا یکی اینطوری بهت بگه بت بر نمیخوره خدایی؟،،