2777
2789
عنوان

نامزدم تمایل ب خشونت داره

754 بازدید | 40 پست

با یه آقایی به قصد ازدواج آشنا شدم که از لحاظ مالی خیلی اوکی چند تا ماشین خونه خوب کارخونه دار تحصیلات ارشد تک پسر موقعیت خودمم خوب اما متوجه شدم تمایل شدید ب خشونت داره مثلا با مردم دعوا کنه یا اتفاقی فهمیدم چاقو تو ماشینش یا چند روز پیش ب من گفت میشه بعلت کنم و یهو خیلی وحشیانه یه تیکه از کمر منو اینقدر فشار داد منم هنگ کرده بودم من خیلی کمر دردم دوروزه انگار با لگد زدن تو کمرم و جرئت دکتر رفتن هم ندارم بعدش من خیلی ترسیدم از ماشین پیاده شدم اونم عذر خواهی کرد گفت فک نمی‌کردم بترسی یا بخوای دردت بگیره بعد من سوار ماشین شدم تا خونه سیگار می‌کشید و سعی میکرد از دلم دربیاره اما من واقعا ترسیدم بهش گفتم کات کنیم گفت منو کینه ای نکن بلایی سرت درمیارم من چیکار کنم واقعا خانوادم هم خبر ندارن از وجودش سرزنش نکنید فقط راه حل هم برای دردم هم برای تموم شدن و اینکه ایشون اهل شهر ما نیست اصالتن اما اهل یه منطقه ک نمیگم اما همه میدونن چقدر مرداش غیرتی و زور بازو دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو ضعیف نشون نده اصلا تحویلش نگیر دیر دیر جواب بده خودش کات کنه. در ضمن خونه و ماشین بخوره تو سرش ...

مگه همین کار کنم من میترسم بلایی سرم بیاره بیرون رفتنی

باورت میشه من یه دختر امروزیم تیپم اینا اما از ماشین پیادم نمیکنه می‌ره رستوران یا کافه میخره میاره ...

بیماره، ازش دوری کن

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مراجعه به روانپزشک و مشاور در صورت جواب نگرفتن جدایی و تمام

ببین اینکه نمیاد با من روانشناس چون معتقده نرمال اما بار اولش نبود یه بار هم بدجور گلوم گرفت و فشار داد من میخوام جدا شم اما چجوری ک کاریم نکنه

مواظب باش به دوران رسیده ها خیلی هاشون به یکی بسنده نمی کنن . البته اگر با شما ازدواج بکنه هنوز . بعدش این حرکت های هم که گفتی واقعا این بشر مشکل داره . چشم ات فقط اموال اش رو نبینه ...

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
ادرستو بلده؟ ن بابا قپی میان

ادرسمو داره و از این کله گنده هاس قوپی نمیاد مطمئنم فک کن یا یه عکس از من و اسمم فامیلم محل کار پدرم کد ملیم همه آمار درآورده بود با اینکه تو یه شهر بزرگم دوست آشنا زیاد داره و خودشم علاوه بر کارخونه داره یه کاره بزرگ اما تمایل شدید ب خشونتش منو تا سر حد مرگ میبره